Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zárszervíz képes leírás: Zárszerviz - Zárszervíz24 [3. oldal]
részletek »

Zárszervíz: Zárszerviz - Zárszervíz24 [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Zárszervíz
Keresés
Találatok száma - 38 db
Zárszerviz azonnal

Zárszerviz azonnal

Ajtónyitás, Kizáródás, rongálás, beletört kulcs, kulcselvesztés esetén. Zárak javítása, cseréje, Az egyszerűtől a magas biztonságfokozatú, törés, fúrás, manipulációs nyitás, sav ellen védett zárakig. Zárszerkezetek javítása, cseréje, kiegészítő zárak utólagos beszerelése, Biztonsági zárak cseréje, átalakítása új kulcsokhoz, A zárszerkezet marad, csak a régi kulcsok nem fogják működtetni. Azonos zárlatú zárak készítése, Az ajtón lévő zárakat ugyanaz a kulcs nyitja-zárja, így nem kell több kulcsot használni, kényelmesebb. Biztonsági zárpajzsok szerelése,A zártörést akadályozza meg, a biztosítók meg is követelik! Hevederzárak javítása, cseréje, újak felszerelése, Zárbetétek készítése kulcs alapján, Társasház zárcseréjénél nem kell új kulcsot csináltatni a lakóknak, lehet továbbra is a régit használni. Elektromos zárak javítása, cseréje, átalakítása síkmágnesesre, Betörés utáni helyreállítás.

Zárszerviz Budapest

Zárszerviz Budapest

Fő üzletcélunk, hogy ügyfelünk biztos legyen abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapott versenyképes és megfizethető áron! Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül, eleget téve minden kérésnek, legyen az házhoz hívás, vagy a személyes biztonság ügye. Cégünk napközbeni, esti, hétvégi és szünnapi Szolgáltatási , Díjtételei , Házhoz hívás esetén minden esetben alacsonyabbak, mint a konkurenciáé. Akár egyéni, akár üzleti ügyfelünk, mindenképpen találunk megoldást az Ön számára. A szükségtelen költségeket azzal küszöböljük ki, hogy közvetlen a járműveinkből dolgozunk. Ez teszi továbbá lehetővé azt is, hogy ezek a megtakarítások megjelenjenek az ügyfeleknek kínált alacsony árainkban.

Zárszervíz, zárbetétek cseréje

Zárszervíz, zárbetétek cseréje

Zárbetét csere, zárcsere, zárszerelés. Szeretnél zárbetétet, zárat cseréltetni, mert elromlott, vagy mert elveszett, ellopták a kulcsaidat? Szeretnél új bejárati ajtózárat, beltéri ajtó zárat, kapuzárat, erkélyajtó zárat, garázskapu zárat, elektromos zárat, biztonsági zárat, hevederzárat szereltetni? Keressen minket bátran.

Zárszervíz24

Zárszervíz24

A Zárkontroll, a Zárszervíz24 a magyar piacon olyan kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú zárakat és zárrendszereket kínál, amelyek a legmodernebb elvárásoknak is eleget tesznek. A mechanikus és elektronikus zárrendszereink (hengerzárak, biztonsági cilinderzáras lakatok, toló- és forgatórudas ajtó zárak, kiegészítő zárak, ablak zárak stb.) egyaránt alkalmasak lakások, irodák, üzletek és egyéb épületek zárására. Zárnyitás éjjel-nappal, teljes körű zár, vasalat, pánt, nyelv problémák helyszíni javítása. Betörések utáni ajtó, ablak, zárjavítás.

Tuti menü