Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zár márkaboltok képes leírás - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu
részletek »

Zár márkaboltok - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Zár márkaboltok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Assa zárak

Assa zárak

Az Assa cilinderzárakat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az új évezred kihívásainak. Az egyedülálló belső cilindermechanizmus olyan rugalmasságot biztosít a főkulcs rendszerek terén, ami bármely felhasználó szükségleteit kielégíti anélkül, hogy ez a biztonság rovására menne. A cilinderzárak különböző formákban kaphatóak: skandináv ovális és kerek, Euro/din, bevésett, kivehető magvú, cilinderes gömbkilincs típus, lakatok és számos más termék. Felhasználóinkat illetve főkulcs rendszerüket egyedülálló kulcsellenőrzési programunkon keresztül biztosítjuk az illetéktelen kulcsmásolások ellen.

Kaba Elzett zárak

Kaba Elzett zárak

A Kaba Elzett teljes termékválasztéka megtekinthető és megvásárolható a gyári mintaboltban, ahol kedvezményekkel és akciókkal is várjuk vásárlóinkat! Munkatársaink szaktanácsokkal is segítik Önt otthona biztonságának kialakításában. Szívesen állunk rendelkezésre praktikus beszerelési, felszerelési tanácsokkal, apró ötletekkel, amellyel többszörösére növelheti saját biztonságát. Segítünk az Ön egyéni igényeinek megfelelő termékek, biztonsági megoldások kiválasztásában.

Keso zárak

Keso zárak

A Keso a magyar piacon kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú zárakat és zár rendszerket kínál, amelyek a legmodernebb elvárásoknak is eleget tesznek. Az elmúlt években számtalan családi otthon és közhasználatú épületek úgy mint bevásárlóközpontok, áruházak, üzletek, oktatási intézmények és ipari létesítmények biztonságtechnikai problémáit oldottuk meg termékeink segítségével.

Titán zárak- Dunaújváros

Titán zárak- Dunaújváros

A Duna Kereskedőház Kft., a titán termékek magyarországi képviselete 1993-ban alakult műszaki cikkek, termékek forgalmazására, gyártói képviseletekre, belföldi kis- és nagykereskedelmi tevékenységekre, műszaki projektek megvalósítására. 1997 óta forgalmazzuk a kiváló minőségű titán zárakat és zárbetéteket Magyarországon. Lakások, lakóházak és épületek, építmények - elsősorban mechanikai - biztonsági megoldásaival, ezen belül is kiemelten a zárak, zárbetétek, zárrendszerek, vasaljatok, biztonsági ajtók, kapuk és ezekhez kapcsolódó kiegészítő megoldások területével foglalkozunk. Nagykereskedelmi tevékenységünk az ország egész területére kiterjed. Forgalmazott termékek: Titán, Euro-Elzett, Kaba Elzett, King Kaputechnika, melyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak.Titán Zárszaküzlet már több éve szolgálja ki a helyi igényeket, egyre magasabb színvonalon és folyamatosan növekvő árukészlettel.

Tuti menü