Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zár forgalmazás képes leírás - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu
részletek »

Zár forgalmazás - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Zár forgalmazás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Elzett zárszaküzlet

Elzett zárszaküzlet

Hevederzárak, Biztonsági zárak, Ajtócsukók nálunk mindent megtalál. Gyakorlatilag bármely méretű és kivitelű ajtóhoz alkalmas, külön kapható kültéri ajtókhoz. Csukó erő fokozatmentesen beállítható. Az ajtócsukás sebessége szeleppel fokozatmentesen állítható. A becsukódás végső szakasza fokozatmentesen állítható. Nyitáscsillapítás automatikus szabályozású.

Hambalkó zárszaküzlet

Hambalkó zárszaküzlet

Zárszaküzletünk fő profilja a mechanikus biztonságtechnika - zárak, zárbetétek, lakatok, kilincsek, széfek, trezorok és a hozzákapcsolódó szolgáltatások kulcsmásolás, zárjavítás nyújtása, de érintjük az elektronikus vagyonvédelem határos területeit beléptető rendszerek is. Fontos területünk az épület vasalatok forgalmazása, üzletünkben az épületasztalosok számára a szerszámokon kívül szinte minden fontos kellék megtalálható, az ablak vasalatoktól, ajtózárakon, pántokon, tömítéseken, facsavarokon keresztül egészen a vízvetőkig.

Kulcs és zár szaküzlet

Kulcs és zár szaküzlet

Fő tevékenységünk a kulcsmásolás, zárak, vasaljatok értékesítése. Üzletünk kiemelt márkaboltja az Elzett termékeknek, ezen kívül a különböző zár márkák széles választéka megtalálható nálunk. Fontosnak tartjuk a biztonságtechnikai szaktanácsadást, mert sokat segíthet értékeink megvédésében. Üzletpolitikánk a korrekt megbízható, kiszolgáláson alapszik, amelyet a vevőink elégedettsége tükrözi.

Masterkey

Masterkey

Honlapunkon az alábbi témákban talál megoldásokat: Mechanikus zárási rendszerek, Normál és biztonsági zárbetétek, Speciális zárbetétek, Integrált megoldások - mechanikus és elektronikus elemek egy rendszerben Vezérkulcsos rendszerek nyitási jogosultságok meghatározása, Karbantartás, kulcs ellenőrzés, Elektronikus zárási rendszerek , i - Tec elektronikus hengerzárbetét, Beléptető rendszerek - mágnes- és vagy közelítő kártyás elektronikus zárak és kiegészítőik.

Minőségi zárak

Minőségi zárak

Az általunk gyártott zárak kiváló, hagyományos magyar termékek. 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy mi az a minőség, amit a piac elvár. Minden általunk gyártott zárra egyedülálló módon 3 év garanciát vállalunk. Minden termékünk fényképpel és leírással megtekinthető a weboldalunkon.

Pascal - zárak

Pascal - zárak

Cégünk bejárati ajtó kilincsek, fogantyúk és zárak kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban az alap, klasszikus, antik hatású kilincsek és fogantyúk mellett megtalálhatóak olasz formatervezők által megálmodott felső kategóriás, egyedi dizájnnal rendelkező termékek is. Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelői igényeket figyelembe véve, és a beszállítóink rugalmasságának köszönhetően folyamatosan bővíthetjük termékpalettánkat. Nem csak vásárlóknak, hanem viszonteladóknak, tervezőknek és kivitelezőknek kínálunk minőségi termékeket és szolgáltatás.

Zár, zárbetét, kulcsmásolás

Zár, zárbetét, kulcsmásolás

Zárbetétek, zárak, lakatok, kilincsek széles választékával állunk vevőink rendelkezésére 1995 óta. Valamint kiegészítő szolgáltatásainkkal: A ZÁRKIRÁLY® kínálatában elérhető az összes hazánkban elterjedt zárbetét fajta. Az alábbi összefoglaló segít eligazodni a legfontosabb zárbetét típusok bemutatásával.

Zárak, cilinderek, lakatok

Zárak, cilinderek, lakatok

Legkülönbözőbb zárási problémákra is kínálunk megoldást. Legyen szó mechanikus zárakról, elektromechanikus vagy motoros zárakról, lakatokról vagy síktapadó mágnesekről. Az elektromechanikus zárak átmenetet nyújtanak a mechanikus zárak és a beléptető rendszerek között. Biztosítják a beléptető rendszerek nyomon követhetőségi és rugalmas jogosultság meghatározási funkcióit. Egyik legnagyobb előnyük a beléptető rendszerekhez képest, hogy nagyon könnyen integrálhatók meglévő vagy kiépítésre kerülő mechanikus zárakat vagy lakatokat tartalmazó rendszerhez anélkül, hogy a mechanikus rendszer felépítést meg kellene változtatni.

Tuti menü