Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zárszerviz, zár forgalmazás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Zárak - Zárszerelés [5. oldal]
részletek »

Zárszerviz, zár forgalmazás képes leírás: Zárak - Zárszerelés [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Zárak, Lakatok

Zárak, Lakatok

Gyorsabban jut a megrendelt áruhoz, mert rövid határidővel házhoz szállítjuk azt. Kizárólag megbízható minőségű termékeket forgalmazunk, melyek rendelkeznek gyártói illetve forgalmazói minőségi garanciával, cégünk pedig ISO 9001-es minőségi tanúsítvánnyal. Személyesebbé teheti cége megjelenését, mert megtervezzük és elkészítjük céges levélpapírját, borítékát, számlanyomtatványát, leporellóját és ajándéktárgyait.

Zárbetét szerelés, javítás, csere

Zárbetét szerelés, javítás, csere

Az alábbi zárbetéteket cseréljük, szereljük - esetenként javítjuk. Minőség kedvezőbb áron. Garanciával! A Mul-T-Lock Interactive zárbetétek magas biztonsági igényeket kielégítő termékek, olyan szabadalmazott technológiáknak köszönhetően, mint (csap a csapban) csaprendszer, illetve a kulcsba integrált mozgó csap a másolás és finomnyitás nehezítése érdekében. Elzett zárbetét Europrofil réz csapok, bronz házas cilinderzár betét, edzett acél rúgok, 30 fokos acél zsanér, 3 db nikkelezett kulcs, variálható zár kombináció,méret 40 mm - 70 mm, rögzitő csavarral csomagolt. Tesla zárbetét Biztonság: 6+3+1 letapogatás védett csap; edzett acélrúd a házban és a dobban; szériafelszereltség a pánikzár funkció, a TX- 80 zárbetétek kompatibilisek az i-Tek zárbetét rendszerrel. Vezérkulcsoz hatóság: multi profil rendszer, oldalcsapokkal megnövelhető.

Zárbetét, zárak web áruháza

Zárbetét, zárak web áruháza

Kínálatunk kiterjed zárbetétek teljes működésbeli palettájára, (gombos, vészfunkciós, hevederzár) és azok teljes (130 mm teljes hossz) méretválasztékára. Hogy hűek maradjunk szlogenünkhöz, miszerint, zárbetéttel kapcsolatban mindent megoldunk, azonosra kódolás, kulcsmásolás és kulcsregisztráció szolgáltatásokkal is Megrendelőinket szolgáljuk. Kínálatunkban még: zárak, lakatok, olajfékek, törésvédő pajzsok, kilincsek.

Zárbetétek, zárrendszerek

Zárbetétek, zárrendszerek

Integrált biztonsági megoldások komplett termékválasztékra alapozva hozzáadott szolgáltatásokkal, személyre szabva, szakmai tanácsadással egyéni és közösségi személy és vagyonbiztonság területén felmerülő igények kielégítésére. Beltéri területek térszervezési megoldásai, a legkomfortosabb kialakítás érdekében törekszik a megfelelő piaci pozíció betöltésére saját és partner kereskedelmi csatornáin keresztül melyet az innováció, hatékonyság növelés és növekedés jellemez.

Zárcsere - Miskolcon

Zárcsere - Miskolcon

Miskolci székhelyű, ipari, kereskedelmi szolgáltató vállalkozás. 1989 óta dolgozunk az építőiparban, és azóta több száz munkát elvégeztünk. Kicsiket és nagyokat egyaránt. Komoly előnyünk tehát nagy tapasztalatunk, melyet szívesen bocsátunk az Ön rendelkezésére. Vállalunk teljes lakásfelújítást, és különböző szakmunkákat a festéstől a burkolásig. Tevékenységeink, mindenre kiterjedő felsorolását a 'Szolgáltatásaink' menüpont alatt találja.

Zárcsere Budapest

Zárcsere Budapest

Teljes körű zárcsere szolgáltatás Budapest egész területén 24 órás ügyfélszolgálat áll rendelkezésére ügyfeleinknek. Beletört kulcs, betörés utáni roncsolás mentes helyreállítás árajánlattal és további kár okozás nélküli javítással. Egy órán belül kiszállunk a város egész területén. Gyors és hatékony zárcsere szolgáltatást nyújtunk Budapest egész területén zárproblémái kijavítására, hogy ön biztonságban tudhassa értékeit. Ha kizárta megát akkor sem kell kétségbe esni 1 órán belül kiszállunk és bejuttatjuk lakásába. Árajánlat kérés helyszínen vagy email-benn is történhet.

Zárcsere előnyők

Zárcsere előnyők

A zárak otthonunkat védik az illetéktelen behatolók ellen ezért fontos, hogy a megfelelőt válasszuk ki értékeink védelmére. Minél nagyobb akadállyal találják szembe magukat annál kisebb a vagyonkár. Ezért érdemes biztonsági zárat vagy hevederzárat beszerelni, mivel az több ponton záródik és nagyon megnehezíti a betörők dolgát. Zárcsere után fontos, hogy a zár megfeleljen a biztosítók által előírt szabványoknak ezért ha ön úgy gondolja, hogy zárja nem felel meg a követelményeknek mihamarabb cserélje le. Inkább most költsön többet a biztonságára, mint egy eseteleges rablás után a sokszorosát. Zárcsere esetén forduljon cégünkhöz és garantáljuk a minőségi és pontos munkát. Betörés ellen a legjobb megoldás a biztonsági vagy hevederzár felszerelése, a zárcsere, ugyanis ez több ponton záródik így igencsak jól tudja védeni a lakást. Közepes minőségű ajtó is lehet betörésbiztos, ha megfelelő zárral látjuk el és szakember szereli be, ugyanis a hevederzárak szerelése igen bonyolult folyamat és ha nincs megfelelően felszerelve, akkor nem tud jól védeni. A hevederzár rendkívül jó biztonságot nyújt ugyanis ezek ellenállnak a fúrásnak a savazásnak és sok más betörési módszernek. Ezek a zárak megfelelnek a biztosítok által felállított követelményeknek.

Zárcsere mesterfokon

Zárcsere mesterfokon

Vállalkozásunk zárcserével foglalkozik Budapest egész területén, hogy Ön biztonságban tudhassa értékeit. A zárak sokszor cserére szorulnak, így mi igyekszünk a legjobb minőséget nyújtani ügyfeleink számára. Fontos hogy a zárakat szakemberek cseréljék le, mivel ehhez speciális műszerek szükségesek és magas szakmai tudás is, amit cégünknél minden további nélkül tudunk biztosítani. Betörések utáni helyreállítási munkákat is vállalunk. Ha Biztonságosabbá szeretné tenni otthonát felszerelünk önnek hevederzárat mely több ponton záródik és megnehezítik a betörők dolgát. Zárcsere során, a biztonságtechnikai előírások betartását is figyelembe vesszük és ennek megfelelően szervizeljük a zárakat. Érdemes egyszer pár ezer forinttal több pénzt kiadni zárra, mint megtartani a régit, hiszen az elavult zárunkat könnyedén feltörik és megfosztanak minket értékeinktől. Jobban járunk ha egy új zártechnológiát választunk!

Zárcsere non-stop

Zárcsere non-stop

Szakszerű megoldást kínálunk nyílászáró javítási és záras problémáira. Amennyiben éjszaka lenne szüksége segítségre, mi akkor is elérhetők vagyunk. Átlátható áraink és garanciánk meggyőzik, hogy legközelebb is minket válasszon. Budapesten és Pest megyében az egyik leggyorsabb kiszállási idővel büszkélkedünk. Minden munka egyedi, ezért a hiba ismeretében pontos árat tudunk mondani. Budapesten és Pest megyében éjjel - nappal, hétvégén és munkaszüneti napon is, még az ünnepnapokat is beleértve-, szóval nonstop fogadjuk hívását: legyen szó zárnyitás, zárcsere, vagy zárszerelésről.

Hirdetés
Zárcsere, Betörésvédelem

Zárcsere, Betörésvédelem

Sürgős lenne egy zárcsere, vagy éppen szeretné 'betörésmentessé' tenni otthonát, de nem tudja eldönteni, mi alapján válassza ki a megfelelő szakembert? A Zár Express csapata vallja, hogy csak az a zárszakértő tud ügyfelei igényeinek maradéktalanul megfelelni, aki tisztában van a minőségi szolgáltatás alábbi ismérveivel. Profi szakemberek. fontos, hogy hozzáértő lakatos szakemberek végezzék el a zárszerelést, zárcserét. Ezt nehéz felmérni, de az érzéseinkre hallgatva talán már egy telefonbeszélgetés alapján is le tudunk szűrni valamit a hitelességből.

Zárjavítás

Zárjavítás

Ha egy zár egyáltalán nem működik, esetleg még működik de már nehezen. ha szeretné megkímélni magát a későbbi nagyobb költségektől és a ki illetve bezáródás kellemetlen élményétől. Ha mód van rá, kollégáink meg próbálják megjavítani a hibás zárat, zárbetétet. Teljes körű zárjavítás megoldások az év minden napján! Ügyfeleink rendelkezésére állunk éjjel-nappal, sürgős esetekben 1 órán belüli kiszállással Budapesten és környékén. Zárjavítás szolgáltatás a város egész területén éjjel-nappal.

Zárjavítás

Zárjavítás

Zárjavítás és zárnyitás illetve ajtószerelés és hevederzár szerelés, az ajtó biztonságának növelése mely elősegíti a külső behatolókkal szembeni fokozottabb védekezést. A zárszerelés és zárjavítás során, a leggyakrabban használt zártípusokat készleten tartjuk, így ezekkel non-stop kiszolgáljuk ügyfeleinket. Az összes Magyarországon forgalomban lévő zárat kérésére rövid határidővel beszerezzük majd a zárjavítás során beszereljük.

Zárjavítás - Nagymaros

Zárjavítás - Nagymaros

Fő üzletcélunk, hogy ügyfelünk biztos legyen abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapott versenyképes és megfizethető áron! Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül, eleget téve minden kérésnek, legyen az házhoz hívás, vagy a személyes biztonság ügye. Cégünk napközbeni, esti, hétvégi és szünnapi Szolgáltatási , Díjtételei , Házhoz hívás esetén minden esetben alacsonyabbak, mint a konkurenciáé. Akár egyéni, akár üzleti ügyfelünk, mindenképpen találunk megoldást az Ön számára. A szükségtelen költségeket azzal küszöböljük ki, hogy közvetlen a járműveinkből dolgozunk. Ez teszi továbbá lehetővé azt is, hogy ezek a megtakarítások megjelenjenek az ügyfeleknek kínált alacsony árainkban.

Zárjavítás, Zárszervíz azonnal

Zárjavítás, Zárszervíz azonnal

Ha egy zár egyáltalán nem működik, esetleg még működik de már nehezen. Ha szeretné megkímélni magát a későbbi nagyobb költségektől és a ki illetve bezáródás kellemetlen élményétől. Ha mód van rá, kollégáink meg próbálják megjavítani a hibás zárat, zárbetétet. Teljes körű zárjavítás megoldások az év minden napján! Ügyfeleink rendelkezésére állunk éjjel-nappal, sürgős esetekben 1 órán belüli kiszállással Budapesten és környékén Zárjavítás szolgáltatás a város egész területén éjjel-nappal.

Zárnyitás

Zárnyitás

Szakszerű megoldást kínálunk zárnyitás és záras problémáira. Kizárta magát? Elveszett a kulcsa? Nem probléma! Zárnyitással foglalkozó kollégáink azért vannak, hogy ezt a fajta problémát megoldják önnek. A kiszállást követően gyors és szakszerű eredményes munkát végzünk. Zárnyitás mellet keressen minket bizalommal zárak cseréje és szerelése ügyében egyaránt. Munkáink magas színvonalát garantálja, a jó minőségű szabványnak megfelelő anyagok és felszerelések használata, valamint munkatársaink precíz munkája és a garanciavállalás. Ügyfélkörünk igen széles, a magán személyektől kezdődően a céges üzleti megrendelőig.

Zárrendszerek, kulcsok

Zárrendszerek, kulcsok

Fő profilunk a hengerzárbetétek és lakatok programozása, átalakítása, kulcsmásolás és zárnyitás. Vállaljuk egyforma zárlatú, főkulcsos, vezérkulcsos és központi zárrendszerek (pontfuratos-, fogazott kulcsos) elkészítését akár mintakulcs alapján is. Zárszerkezetek, zárbetétek, lakatok programozása: Főkulcsos, vezérkulcsos és egyforma zárlatú rendszerek.

Zárszerelés Budapesten

Zárszerelés Budapesten

Zárszerelés Budapesten. Cégünk zárszereléssel, zárjavítással foglalkozik. Budapest területén ingyenes kiszállással a nap 24 órájában. Ha elromlott a zár, kizárta magát, elvesztette illetve ellopták kulcsát, igyekszünk a legrövidebb határidővel rendelkezésére állni. Ezenkivül vállaljuk új zárak beépítését, hevederzárak felszerelését, biztonsági ajtók beépítését, páncélszekrények nyitását, elektromos zárak kiépítését. Zárjavítás, zárszerelés, zárbeépítés, új zár felszerelése esetén egy év garanciát vállalunk. Több zárszerelés esetén kedvezményben részesítjük. Zárszerelés Budapesten kiszállási díj nélkül, garanciával !

Tuti menü