Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zárszerviz, zár forgalmazás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Miskolci - Zárak [4. oldal]
részletek »

Zárszerviz, zár forgalmazás képes leírás: Miskolci - Zárak [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Miskolci Hevederzár

Miskolci Hevederzár

Miskolci típusú hevederzár az általános elnevezése annak a fajtának amit egy miskolci illetőségű cég gyárt, immáron bő egy évtizede. A záruk, minőségét tekintve meglehetősen egyszerű, spórolós - szerintünk - hitvány darab, rendkívül olcsó, ám még az alacsony árral sem ér fel a védelem amit nyújt. Leginkább semmilyen, saját magunk megnyugtatására fölszereltethetjük, sokra nem megyünk vele az eredeti kiszerelésben. Mindenképp ajánljuk hozzá a Gordiusz-védőpajzsot, mivel a leggyengébb pontja a sokszor 'ál fúrás védelemmel' ellátott zárbetét, amelynek megvédésével igen sokat emelhetünk a heveder biztonsági tartalmán.

Mobil Autózár Szerviz

Mobil Autózár Szerviz

Helyszíni munkavégzés, bárhol az ország területén, igény szerint határainkon túl is (kiszállással Budapestről), gyújtáskapcsolók javítása, teljes zárgarnitúra mechanikus átkódolása, gépkocsi szakszerű nyitása, roncsolás nélkül, kulcskészítés zár ill. gyújtáskapcsoló alapján, normál és speciális kulcsok másolása, immobiliseres kulcsok másolása, feltanítása, immo-kódolás.

Non stop ajtó nyitás, zár nyitás Budapesten

Non stop ajtó nyitás, zár nyitás Budapesten

Ha az ajtaja előtt áll és Ön bemenne, de nincs kulcsa vagy elvesztette, esetleg a lakásban bent felejtette, hívja nyomban Pétert, hogy tüstént beengedje. Ha nem érzi magát biztonságban, hevedert, rácsot, rácsos ajtót vagy biztonsági ajtót csináltatna. Sok éves szakmai tapasztalattal, az Ön által helyszínen választott zárakkal, betétekkel és egyéb biztonsági eszközökkel, az Ön ajtajának megfelelő biztonságot adom, hogy Ön nyugodtam, biztonságban hagyja el otthonát vagy hajtsa álomra fejét.

Non-stop zárszerelés

Non-stop zárszerelés

Zárszerelés, Zárszerelés éjjel- nappal. A Zárszerelés munkatársai az alábbi szolgáltatásokkal állnak megrendelőink szolgálatára a nap 24 órájában, sürgős esetekben egy órán belüli kiszállással. Hívja 24 órás non-stop ügyfélszolgálatunkat a hét bármely napján, és munkatársaink a legtöbb fővárosi kerületben azonnali kiszállással megoldják a problémát.

Pascal - zárak

Pascal - zárak

Cégünk bejárati ajtó kilincsek, fogantyúk és zárak kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban az alap, klasszikus, antik hatású kilincsek és fogantyúk mellett megtalálhatóak olasz formatervezők által megálmodott felső kategóriás, egyedi dizájnnal rendelkező termékek is. Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelői igényeket figyelembe véve, és a beszállítóink rugalmasságának köszönhetően folyamatosan bővíthetjük termékpalettánkat. Nem csak vásárlóknak, hanem viszonteladóknak, tervezőknek és kivitelezőknek kínálunk minőségi termékeket és szolgáltatás.

Prezidium Hevederzár

Prezidium Hevederzár

A Prezídium hevederzár egy-, kétszárnyú valamint garázsajtóra bármilyen ajtóvastagság és falkialakítás esetén jól felszerelhető. Alapfelszereltségben Titán k1-es típusú fúrásvédett betétet tartalmaz, de kívánság szerint más márkájú betéttel is szerelhető. A cilinderbetétet speciális felfogatása miatt törés és maghúzás ellen is védett. A zár főbb jellemzői közé tartozik még, hogy jobbra és balra 3-3 csap megy ki, így egyszerre hat ponton fog. A zárnyelvek két kulcsfordítás alatt mindkét oldalon 11 cm mennek ki a zárszerkezetből. Üvegezett bejárati ajtó esetén a hevederzár belső törésvédelemmel is ellátható, így megakadályozható a betét eltörése az ablakon keresztül. Egyedi méretben és színben is elkészítjük.

Protektor zárbetét

Protektor zárbetét

A Dóm Protektor zárbetét egyesíti magában a mechanikus és elektronikus beléptetés előnyeit: megtartja az erős mechanikus védelmet ugyanakkor kulcs helyett proxy mity médiákat használ a nyitáshoz. A zárbetétben alkalmazott elektronikus és mechanikus megoldások a legmagasabb védelmet tudják biztosítani a rugalmas és kényelmes használat mellett. Az alap kivitel esetén kívülről csak érvényes kártya beolvasása után fordítható el a forgatógomb, belülről pedig bármikor.

Tip-Top zármester

Tip-Top zármester

Ajtónyitás: minden típusú ajtó kulcsnélküli nyitása, Zárszerelés: minden típusú zár javítása lehetőség szerint, Zárcsere: minden típusú zár cseréje raktárkészletről. Felkutatjuk a ritkán előfordulókat is. Speciális zárak: bármilyen szabvány szerinti zárak beszerzése. (Euro, Din, stb.) Autónyitás, Biztonsági zárak, Magas biztonsági fokozatú és banktechnikai termékek forgalmazása. (Keso, Assa, Dom), Hevederzárak 2 illetve többpontos hevederzárak szerelése. (Magyar, angol, német, olasz, osztrák) Betörés utáni helyreállítás, Káresemény utáni azonnali zárhatóvá tétele, Széfnyitás, Elromlott zár, elhagyott kulcs esetén, Beléptető rendszerek, Kártyás, ujjlenyomat-olvasós rendszerek telepítése, Riasztók, Megbízható szerződött partnerünkön keresztül, teljes körű elektronikai védelem, Biztonsági fóliák - Minden ami biztonságtechnika.

Titán zárak- Dunaújváros

Titán zárak- Dunaújváros

A Duna Kereskedőház Kft., a titán termékek magyarországi képviselete 1993-ban alakult műszaki cikkek, termékek forgalmazására, gyártói képviseletekre, belföldi kis- és nagykereskedelmi tevékenységekre, műszaki projektek megvalósítására. 1997 óta forgalmazzuk a kiváló minőségű titán zárakat és zárbetéteket Magyarországon. Lakások, lakóházak és épületek, építmények - elsősorban mechanikai - biztonsági megoldásaival, ezen belül is kiemelten a zárak, zárbetétek, zárrendszerek, vasaljatok, biztonsági ajtók, kapuk és ezekhez kapcsolódó kiegészítő megoldások területével foglalkozunk. Nagykereskedelmi tevékenységünk az ország egész területére kiterjed. Forgalmazott termékek: Titán, Euro-Elzett, Kaba Elzett, King Kaputechnika, melyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak.Titán Zárszaküzlet már több éve szolgálja ki a helyi igényeket, egyre magasabb színvonalon és folyamatosan növekvő árukészlettel.

Hirdetés
Zár bazár

Zár bazár

Oldalunkon majdnem minden fajta zárakat megtalál. Többek között: Euro Elzett, Din zárak, Reteszzárak, Rászegezős zárak, Bevéső zár záró lemezek, Portálzárak, Többpontos főzár záró lemek, Amfora pánikzár, Biztonsági zárak tűz gátló ajtókhoz, Ajtócsukók, Hengerzárbetétek, Főkulcsos rendszerek. Bővebben a weboldalunkon olvashat.

Zár szerelés, Ajtó nyitás - Göd

Zár szerelés, Ajtó nyitás - Göd

A Göd - Zárszerviz gyors, megbízható és szakszerű 24 órás zár-, kulcs- és ajtószerelési gyorsszervizt kínál kimondottan versenyképes árakon. Jótállunk a munkánkért - garantáljuk, hogy ügyfeleink 100%-ig elégedettek lesznek. A hét minden napján 24 órán át nyitva tartó gépműhellyel rendelkezünk, mi szervizeljük a legnagyobb zármárkák termékeit, és biztonsági ajtóit és természetesen saját márkáinkat is.

Zár szervíz - Fót

Zár szervíz - Fót

Fő üzletcélunk, hogy ügyfelünk biztos legyen abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapott versenyképes és megfizethető áron! Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül, eleget téve minden kérésnek, legyen az házhoz hívás, vagy a személyes biztonság ügye. Cégünk napközbeni, esti, hétvégi és szünnapi Szolgáltatási , Díjtételei , Házhoz hívás esetén minden esetben alacsonyabbak, mint a konkurenciáé. Akár egyéni, akár üzleti ügyfelünk, mindenképpen találunk megoldást az Ön számára. A szükségtelen költségeket azzal küszöböljük ki, hogy közvetlen a járműveinkből dolgozunk. Ez teszi továbbá lehetővé azt is, hogy ezek a megtakarítások megjelenjenek az ügyfeleknek kínált alacsony árainkban.

Zár, Lakat -  Barkácsonline

Zár, Lakat - Barkácsonline

Fő tevékenysége kezdetben az építőipar és kereskedelem volt. Tevékenységi körünk internetes alkalmazások (web áruházak, internet oldalak, intranetes alkalmazások) fejlesztésével bővült. Üzletünkben megtalálhatóak: Zárak, lakatok, alkatrészek és kiegészítők, biztonságtechnikai termékek.

Zár, zárbetét, kulcsmásolás

Zár, zárbetét, kulcsmásolás

Zárbetétek, zárak, lakatok, kilincsek széles választékával állunk vevőink rendelkezésére 1995 óta. Valamint kiegészítő szolgáltatásainkkal: A ZÁRKIRÁLY® kínálatában elérhető az összes hazánkban elterjedt zárbetét fajta. Az alábbi összefoglaló segít eligazodni a legfontosabb zárbetét típusok bemutatásával.

Zár- lakat webáruház

Zár- lakat webáruház

Magyarország egyik legnagyobb biztonsági zár, zárbetét és lakatválasztékával, valamint díjtalan házhozszállítással várjuk leendő vásárlóinkat! Valamennyi termékünk rendelkezik MABISZ ajánlással! Ízelítőül: Cisa Astral S biztonsági zárbetét, Cisa AP3 S biztonsági zárbetét, Cisa RS3 S biztonsági zárbetét, EVVA DPS kompakt biztonsági zárbetét, EVVA DPS modul biztonsági zárbetét, EVVA 3KS plus biztonsági zárbetét, KESO 10RS Omega biztonsági zárbetét, KESO 2000S Omega biztonsági zárbetét, Mauer Elite Prima biztonsági zárbetét, Mauer Elite 2 Redline biztonsági zárbetét, Mauer Guard Millenium biztonsági zárbetét, Mauer NW4 biztonsági zárbetét, Mauer SS65 biztonsági lakat, MOTTURA Champions 31 biztonsági zárbetét, Abus XP2 biztonsági zárbetét, Abus EP 10 biztonsági zárbetét, Abus 24IB/60 Diskus lakat, Abus konténerzár.

Zárak cseréje

Zárak cseréje

Sok éves szakmai tapasztalattal, az ön által választott zárakkal, betétekkel és egyéb biztonsági eszközökkel, az ön ajtajának megfelelő biztonságot nyújtjuk, hogy nyugodtan, biztonságban hagyja el otthonát. Zárak cseréje garanciával. Zárak cseréje: Fontos, hogy originalt csomagolású biztonsági zárakat szereltessen be lakása ajtajába, mert így garantál az, hogy csak önnek van kulcsa lakásához! Érdemes ezeket is úgynevezett zárpajzzsal elátni, hogy a behatoló ne tudja a zárbetétet eltörni. Zárak cseréje, szerelése megbízható, profi szakemberektől.

Zárak, cilinderek, lakatok

Zárak, cilinderek, lakatok

Legkülönbözőbb zárási problémákra is kínálunk megoldást. Legyen szó mechanikus zárakról, elektromechanikus vagy motoros zárakról, lakatokról vagy síktapadó mágnesekről. Az elektromechanikus zárak átmenetet nyújtanak a mechanikus zárak és a beléptető rendszerek között. Biztosítják a beléptető rendszerek nyomon követhetőségi és rugalmas jogosultság meghatározási funkcióit. Egyik legnagyobb előnyük a beléptető rendszerekhez képest, hogy nagyon könnyen integrálhatók meglévő vagy kiépítésre kerülő mechanikus zárakat vagy lakatokat tartalmazó rendszerhez anélkül, hogy a mechanikus rendszer felépítést meg kellene változtatni.

Tuti menü