Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zárszerviz, zár forgalmazás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Elektromos - Minőségi [3. oldal]
részletek »

Zárszerviz, zár forgalmazás képes leírás: Elektromos - Minőségi [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Elektromos zárak, Biztonsági zárak

Elektromos zárak, Biztonsági zárak

Cégünk a Hardy Kereskedelmi Bt. kereskedelmi tevékenységet folytat a hazai piacon, ezen belül is a biztonságtechnika és a felvonóipar területén. Célunk, hogy jó minőségű és megbízható műszaki termékek kínálatával, azok megismertetésével és így elterjedésével hozzájáruljunk a magyar piac e területeinek fejlődéséhez. Megalakulásunk kezdetétől forgalmazzuk az olasz Comelit s.p.a. audió és videó kaputelefon rendszereit, a szintén olasz Nuova Feb cég elektromos ajtózárait, valamint a német Kronenberg GmbH felvonóalkatrészeit. A Comelit és a Kronenberg cégnek egyben magyarországi képviseletét is ellátjuk.

Elektromos zárak, sík mágnesek

Elektromos zárak, sík mágnesek

Cégünk fő tevékenysége a biztonságtechnikai rendszerek egyes alkotó elemeinek a kelet - európai importja és terjesztése: sík mágnesek, (más néven síktapadó mágnesek vagy síktapadó elektromágneses zárak), elektromos csapzárak, szerelőkonzolok üveg, fa, műanyag, valamint fémajtóhoz, tápok, távirányítók és nyomógombok. A sík mágnest mindig az ajtó- illetve ablaktokra szerelendő, míg az ellendarab az ajtó- illetve ablakszárnyra.

Elzett zárszaküzlet

Elzett zárszaküzlet

Hevederzárak, Biztonsági zárak, Ajtócsukók nálunk mindent megtalál. Gyakorlatilag bármely méretű és kivitelű ajtóhoz alkalmas, külön kapható kültéri ajtókhoz. Csukó erő fokozatmentesen beállítható. Az ajtócsukás sebessége szeleppel fokozatmentesen állítható. A becsukódás végső szakasza fokozatmentesen állítható. Nyitáscsillapítás automatikus szabályozású.

Ford zár szervíz

Ford zár szervíz

Zárjavítás, kulcskészítés zár alapján. Szakműhelyünkben vállaljuk zárak, zárbetétek javítását, egységesítését, átprogramozását. Gépkocsi, motor gyújtáskapcsoló-, ajtózár-, tanksapka-zárbetétek javítását, kulcsra programozását, az elvesztett kulcsok pótlását zár alapján szinte minden autó- és motortípushoz! Ha Önnek Fordja van, és az autó elmúlt már 3-4 éves, tapasztalataink szerint jó eséllyel akadnak problémái a zárak működtetésével. Kevesen tudják, hogy ezek a problémák szakember által orvosolhatóak, és nem szükséges új zárakat illetve zárkészletet vásárolni súlyos összegekért. Sokéves tapasztalatunk van ezen a területen, szakműhelyünkben vállaljuk a Ford gyújtáskapcsolók, ajtózárak, tanksapka zárak javítását, felújítását, kulcskészítését a zár alapján.

Gépkocsi szervíz

Gépkocsi szervíz

Fő profilunk a személygépjármű, tehergépjármű, autóbusz javító műhelyek részére szükséges berendezések, garázsipari termékek kereskedelme, felszerelése. A gépjármű bontó-megsemmisítő műhelyek szárazra fektető berendezésekkel történő ellátása, a szükséges környezetvédelmi és technikai termékeinek forgalmazása, európai és magyar minősítéssel. A személy és tehergépjármű karosszéria és fényező műhelyek berendezéseinek kereskedelme, telepítése, karbantartása.

Hambalkó zárszaküzlet

Hambalkó zárszaküzlet

Zárszaküzletünk fő profilja a mechanikus biztonságtechnika - zárak, zárbetétek, lakatok, kilincsek, széfek, trezorok és a hozzákapcsolódó szolgáltatások kulcsmásolás, zárjavítás nyújtása, de érintjük az elektronikus vagyonvédelem határos területeit beléptető rendszerek is. Fontos területünk az épület vasalatok forgalmazása, üzletünkben az épületasztalosok számára a szerszámokon kívül szinte minden fontos kellék megtalálható, az ablak vasalatoktól, ajtózárakon, pántokon, tömítéseken, facsavarokon keresztül egészen a vízvetőkig.

Hevederzár szerelés

Hevederzár szerelés

Hevederzár az egyik legjobb betörésvédelmi eszköz. Megbízható, garanciális, szakszerű hevederzár szerelés, nyitás, javítás, csere, felszerelés, beépítés. Hevederzárnál nem mindegy, hogy az ellendarabokat milyen csavarokkal vagy milyen megoldással szerelik fel.! Sokan szerelnek fel hevederzárat. A legjobb minőségű hevederzár sem tudja ellátni a funkcióját hogyha az elemeket kicsi, rövid, gyenge csavarokkal szerelik fel. Például: ha az ajtó síkja szintbe fut a fallal, és nem 90 fokos az ajtóval, akkor csak az ajtótokba vagy a falra tudják felszerelni. Itt már kicsit nehezebb a dolog, mert vagy az ajtó tokot kell átfurni, vagy a falba kell jó minőségű csavarokkal felszerelni. Hevederzár fajták: Vízszintes, Függőleges, Egyszárnyú ajtókra, Kétszárnyú ajtókra, T-betűs (vízszintes és függőleges) egyszerre.

Hevederzár szerelés

Hevederzár szerelés

Hevederzár szerelés egy év garanciával Ebben a világban nagy felelőtlenség elhanyagolni a nyílászáróinkat. Egy lakás legkritikusabb pontja a bejárati ajtó. Éppen ezért is kell az ajtózárakra nagyobb hangsúlyt fektetni. A hevederzár megvédi önt a behatolásokkal szemben, amennyiben az megfelelően van felszerelve. Minden megrendelőinknek azt javasoljuk, hogy megfontoltan válassza ki a megfelelő hevederzár típust. Nem célszerű olyan eszközön spórolni ami az otthonunkat és ezáltal biztonságunkat védi. Hevederzár szerelés egy előre lépés, hogy lakása ellenálljon a behatolóknak!

Hevederzárak - Szegeden

Hevederzárak - Szegeden

Hevederzárak szerelése szeged és környékén. Jó tudni előre: Szerelés előtt sem árt ellenőrizni, mi is kerül az ajtónkra. Előfordulhat ugyanis, hogy az egyszerűbb zárat biztonsági hevederzárként adják el, ráadásul nem megfelelően szerelik fel. Hogy ez ne fordulhasson elő, igyekezzünk ismerősökön, referenciákon keresztül mester után nézni. Az a mester, aki garanciát vállal a munkájára, nagy valószínűséggel lelkiismeretesen és jó minőségű anyagokkal dolgozik, mivel nem érdeke garanciális javításokra visszajárnia.

Hirdetés
Hevederzárak, üvegfólia, rácsok

Hevederzárak, üvegfólia, rácsok

Hevederzárak szerelésével, üvegfóliák telepítésével, rácsok és biztonsági ajtók beépítésével és más biztonságtechnikai munkával igen sok cég foglalkozik, de a megbízható, képzett szakemberek száma már kevesebb. Igen sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy jó pénzért felszerelnek nekünk valamit, amiről még mi is el hisszük, hogy növeli a biztonságunkat és csak később derül ki, hogy amiért fizettünk, az nem váltja be a hozzá fűzött reményeket: a hevederzárak gyenge minőségűek, a fogadóelemeik nem szakszerűen, hanyag módon lettek felszerelve, az üvegfólia buborékosodik, itt-ott elenged, a zárat könnyedén kinyitják, a rácsot leszedik vagy valami hasonló történik velünk csak azért, mert a kissé olcsóbbat választva minőségileg silányt vettünk. Abban szeretnénk segíteni Önnek, hogy ez ne fordulhasson elő, illetve meg akarjuk ismertetni a betörők módszereivel, hogy hatékonyabban felkészülhessen, pontosabban kérdezhessen, ha szakembert keres.

Kaba Elzett zárak

Kaba Elzett zárak

A Kaba Elzett teljes termékválasztéka megtekinthető és megvásárolható a gyári mintaboltban, ahol kedvezményekkel és akciókkal is várjuk vásárlóinkat! Munkatársaink szaktanácsokkal is segítik Önt otthona biztonságának kialakításában. Szívesen állunk rendelkezésre praktikus beszerelési, felszerelési tanácsokkal, apró ötletekkel, amellyel többszörösére növelheti saját biztonságát. Segítünk az Ön egyéni igényeinek megfelelő termékek, biztonsági megoldások kiválasztásában.

Keso zárak

Keso zárak

A Keso a magyar piacon kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú zárakat és zár rendszerket kínál, amelyek a legmodernebb elvárásoknak is eleget tesznek. Az elmúlt években számtalan családi otthon és közhasználatú épületek úgy mint bevásárlóközpontok, áruházak, üzletek, oktatási intézmények és ipari létesítmények biztonságtechnikai problémáit oldottuk meg termékeink segítségével.

Kireteszelők, elektromos zárak

Kireteszelők, elektromos zárak

Fő a biztonság. Ezek a kiegészítők megkönnyítik a kapuk kireteszelését áramszünet esetén. CMS: kireteszelő egység masszív acél házban, cilinderbetétes zárral, műanyag fogantyúval, 7 méter bowdennel. C sorozatú ipari motorokhoz és egyes típusú szárnyas kapu működtető motorokhoz szerelhető. H 3000: kireteszelő egység masszív alumínium házban, kinyitható ajtóval, cilinderbetétes zárral, kireteszelő tárcsával és nyomógombbal, 5 méter bowdennel. C sorozatú ipari motorokhoz és egyes típusú szárnyas kapu működtető motorokhoz szerelhető. LOCK 81: elektromos zár acél házban, szimpla cilinderbetétes zárral (belülről reteszelhető), 3 db kulccsal, (12V/15VA) szárnyas kapu motorokhoz LOCK 82: elektromos zár acél házban, dupla cilinderbetétes zárral (kívülről és belülről is reteszelhető), 3db kulccsal, (12V/15VA) szárnyas kapu motorokhoz LRK1702E: zsákgarázs kioldó húzómotorokhoz, szekcionált- vagy billenőkapukhoz.

Kulcs és zár szaküzlet

Kulcs és zár szaküzlet

Fő tevékenységünk a kulcsmásolás, zárak, vasaljatok értékesítése. Üzletünk kiemelt márkaboltja az Elzett termékeknek, ezen kívül a különböző zár márkák széles választéka megtalálható nálunk. Fontosnak tartjuk a biztonságtechnikai szaktanácsadást, mert sokat segíthet értékeink megvédésében. Üzletpolitikánk a korrekt megbízható, kiszolgáláson alapszik, amelyet a vevőink elégedettsége tükrözi.

Lakat Webáruház

Lakat Webáruház

Lakatwebáruházunk kínálatában a biztonsági lakatok mellett különböző motoros és kerékpár lakatok, lánc-lakat kombinációk, U-lakatok, hajtogatható lakatok, betonkampók, féktárcsa lakatok, valamint konténerzárak, pajzslakatok széles választékát kínáljuk. Oldalunkon lakat kategóriák és gyártó szerint is (ABUS, Kryptonite, Master Lock, Mul-T-Lock, Burg Wachter, Citadel) szűrheti a webáruházban kapható termékeket. A Lakat Webáruházban vásárolt lakatokat díjmentesen szállítjuk házhoz Önnek összeghatártól függetlenül. Látogasson el a Lakat Webáruházba, és válogasson akciós lakat, zár kínálatunkból!

Masterkey

Masterkey

Honlapunkon az alábbi témákban talál megoldásokat: Mechanikus zárási rendszerek, Normál és biztonsági zárbetétek, Speciális zárbetétek, Integrált megoldások - mechanikus és elektronikus elemek egy rendszerben Vezérkulcsos rendszerek nyitási jogosultságok meghatározása, Karbantartás, kulcs ellenőrzés, Elektronikus zárási rendszerek , i - Tec elektronikus hengerzárbetét, Beléptető rendszerek - mágnes- és vagy közelítő kártyás elektronikus zárak és kiegészítőik.

Minőségi zárak

Minőségi zárak

Az általunk gyártott zárak kiváló, hagyományos magyar termékek. 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy mi az a minőség, amit a piac elvár. Minden általunk gyártott zárra egyedülálló módon 3 év garanciát vállalunk. Minden termékünk fényképpel és leírással megtekinthető a weboldalunkon.

Tuti menü