Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zárszerviz, zár forgalmazás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Autó - Elektromos [2. oldal]
részletek »

Zárszerviz, zár forgalmazás képes leírás: Autó - Elektromos [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
Autó Doktor

Autó Doktor

Speciális szaktudásunk, modern berendezéseink és kitűnő műszerezettségünk valamint a jól szortiment ált helyi raktárkészletünk teszi lehetővé, hogy gépjárműtípustól függetlenül magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhassunk minden olyan javítást, alkatrészcserét és időszakos szervízelést aminek folyamatát a gépjármű tulajdonosa - előzetes árajánlat jóváhagyása után - maga is a helyszínen nyomon követheti. Célunk a gépjármű gyári, eredeti műszaki állapotának visszaállítása.

Autómentás, Autózár szervíz

Autómentás, Autózár szervíz

Cégünk, az Angyal Segély Autómentő családi vállalkozás és már 16 éve van az Önök szolgálatában. Az eltelt idő alatt komoly tapasztalatokra és széles ügyfélkörre tettünk szert a gépjármű mentésekkel kapcsolatban. Legfőbb szakosodott területeink a helyszíni autó-mentés és javítás, a roncsolás és sérülés mentes zár-, ajtó-nyitás, illetve a leggyakrabban előforduló problémák: indítás, autó és munkagép szállítás, kerékcsere, bikázás, félretankolás esetén segítség nyújtása. Szolgáltatásainkat Ügyfeleink a nap 24 órájában vehetik igénybe.

Autónyitás, autózár nyitás

Autónyitás, autózár nyitás

Helyszíni munkavégzés, bárhol a város területén. Autónyitás roncsolás nélkül! Anélkül nyitjuk ki a gépkocsit, hogy ajtajának szerkezetét bármi maradandó sérülés érné, vagyis nem törjük be az üveget, nem lesz a zár felfeszítve. Tapasztalt kollégáink a segítségére sietnek akkor is, ha autója kulcsát a gépkocsiba zárta!

Autónyitás, autózár szervíz

Autónyitás, autózár szervíz

A gépkocsit sérülésmentesen nyitjuk ki, nem marad semmi nyoma. Természetesen a körülmények adják a megoldás módját: típus, évjárat és az egyéb tényezők. Számíthat ránk, a lehető leggyorsabban kiérkezünk a helyszínre. Ez általában Budapesten belül félóra, Pest megyében egy óra a forgalomtól, időjárástól függően.

Autós mobil - Gyöngyös

Autós mobil - Gyöngyös

A legújabb és legkorszerűbb eszközökkel, számítógépes-internetes hibakeresővel felszerelt nagyműhelyünkben hét fős csapatunk végzi a nagyobb, komolyabb javításokat bármely típusú gépkocsira. A precízebb munkavégzés érdekében külön műszaki tanácsadót jelöltünk ki, akinek folyamatos továbbképzéséről a Peugeot Hungária Kft. gondoskodik, a legújabb, központi képzési program alapján. Többi kollégánkat a műszaki tanácsadó részesíti állandó elméleti és gyakorlati továbbképzésben.

Autózár

Autózár

Legfontosabb célunk, hogy ügyfelünk maximálisan elégedett legyen, és ne tudjon kifogást találni az általunk végzett munkában. A zárjavítás felelősségteljes munka, hiszen egy autózár vagy bejárati ajtó esetében is létfontosságú, hogy az ajtót roncsolás mentesen sikerüljön kinyitni és a zárat kicserélni. Mi minden esetben erre törekszünk, hogy így elkerüljük az ügyfeleknek okozható felesleges költségeket. Szolgáltatásaink átfogóak, az év minden napján, minden órájában eleget teszünk megrendelőinknek, akár sürgősségi házhoz hívásról, akár a személyes biztonság kérdéséről van szó. Fontosan tartjuk továbbá azt is, hogy az általunk nyújtott munkát a lakosság számára elérhető áron kínáljuk, a konkurenciánál jóval versenyképesebb áron. Ne aggódjon amiatt, hogy esetleg nem tudunk segíteni, hisz bármilyen problémája is legyen, mi meg fogjuk találni a legjobb és legolcsóbb megoldást rá. Közvetlenül járműveinkből dolgozunk, így Önnek sem az ideje, sem a pénze nem megy el az alkatrészek után való rohangálás okán.

Autózár non-stop szervíz

Autózár non-stop szervíz

Autók, motorkerékpárok, lakókocsik, haszonjárművek és minden ami gurul, repül, úszik vagy levitál az van olyan értékes hogy megérje bezárni az ajtaját. Ezeknek előbb vagy utóbb elvész a kulcsa, avagy beleesik a kanálisba, elkopik, eltörik, ellopják. De ha mindezt megússza, a zár attól még simán csak tönkremehet. És merthogy a járművek zárai igen zord körülmények között, széles hőmérséklet tartományban, poros, koszos, sáros környezetben dolgoznak, előbb vagy utóbb tönkre is szoktak menni. Ilyesmit tudunk javítani, kulcshoz igazítani, pormentesiteni, felújítani. A szoruló, akadozó, elromlott zárakon általában tudunk segíteni, akár beletörött a kulcs, akár elkopott, vagy ha a zár egyszerűen megmakacsolja magát és nem akar többé elfordulni. Tudjuk pótolni az elveszett kulcsokat, ajtózár, gyújtáskapcsoló, csomagtartózár vagy kód alapján.

Autózár nyitás - Nemester Kft.

Autózár nyitás - Nemester Kft.

Minden típusú autó, évjárattól és márkától függetlenül, roncsolási kár nélkül. Kulcskészítés zár után (törés és elvesztés esetén is). Riasztók és immobilizerek hatástalanítása meghibásodás esetén. Indításgátlós, chip-es autókulcsok másolása, illesztése. Autózár nyitása, elveszett, beletört kulcs esetén. Autózár nyitása kizáródás, becsapódás esetén. Autózár javítás, rongálás (be ragasztózás és törés) után.

Autózár szervíz, sebességváltó javítás

Autózár szervíz, sebességváltó javítás

A tevékenységi körnek megfelelő javításokat, 30 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel, garanciával végezzük. Az alkatrészek beszerzése közvetlen gyári importőrökön keresztül történik, így lényegesen kedvezőbb árakat tudunk biztosítani a hazai márkaszervizekkel szemben. Az alkatrészek szállítása általában 3-6 munkanap. Bontott alkatrészek beépítése, tisztítás, bevizsgálás után. Javítási garanciális feltételek: a Vállalási Szabályzat szerint. Az alkatrészekre a gyártók és a kereskedők által meghatározott garanciális feltételek biztosítottak. A megrendeléskor átvett fődarabot (köszönet a külső tisztításért, meggyorsítja a munkafolyamatot) általában egy munkanapon belül megbontjuk, a hiba megállapítás után árajánlatot készítünk és feltétlenül konzultálunk a megrendelővel. Kérjük mindenkor adják meg a jármű pontos adatait és az észlelt hibákat.

Hirdetés
Autózár, gyújtáskapcsolók

Autózár, gyújtáskapcsolók

Autózár nyitás non-stop, gyújtáskapcsoló javítás (meghibásodás, beletört kulcs esetén), sérülésmentes autónyitás, egyéb autózár és munkagépzár javítás, kulcskészítés zár alapján, autózár átalakítás, átprogramozás adott kulcshoz (kulcs elvesztés esetén), komputer újrakódolás, Az év minden napján 0-24-óráig állunk megrendelőink rendelkezésére, hétvégén és ünnepnapokon is!

Biztonsági zárak

Biztonsági zárak

Az ajtók és ablakok összefoglalva nyílászárók igen fontos elemei egy épületnek, legyen az családi ház, iroda vagy éppen üzem. Bár az épületek funkciója jelentősen eltérhet, néhány rak tárat leszámítva mindenképpen szükség van nyílászárókra. A nyílászárókon keresztüli behatolás a betörések leggyakoribb módja. A nyílászárókat alapvetően két nagy csoportra, ajtókra és ablakokra oszthatjuk. Természetesen mindkét fő csoportnak megvannak a szokásostól eltérő változatai, de ezekre most hely hiányában nem térnék ki. Egy további csoportosítás szerint, anyaguk alapján is feloszthatjuk őket. Készülhetnek fából, műanyagból, fémből, üvegből, vagy ezek kombinációiból. A nyílászárók anyaga és felépítése nagyon fontos körülmény a védelem szempontjából.

Biztonsági zárak, Ajtó zárak

Biztonsági zárak, Ajtó zárak

A mechanikus betörésvédelem teljes palettájával valamint elektronikus behatolás jelző rendszerek telepítésével állunk Ügyfeleink rendelkezésére. A kezdetben 4 fővel induló vállalkozásból mára 25 főt foglalkoztató - a betörésvédelem piacán jelentős részesedéssel bíró céggé fejlődött. Cégünk az alábbi termékekkel illetve szolgáltatásokkal áll Ügyfeleink rendelkezésére: biztonsági ajtók gyártása, beszerelése, biztonsági ajtórácsok, ablakrácsok gyártása, beszerelése, tűz gátló ajtók gyártása, beszerelése, hevederzárak, rászegzős zárak, kifeszítés gátlók szerelése, riasztórendszerek telepítése távfelügyelettel is, biztonsági és fényvédő fóliák telepítése, elektromos rácsok gyártása szerelése kültéri és beltéri változatban, kulcsmásolás, zárak, zárbetétek, törésvédő pajzsok felszerelése, javítása, cseréje, üzletünkben kaphatók: hagyományos és különleges zárak, zárbetétek, lakatok, széfek, pajzsok, kifeszítés gátlók, kerékpár - motorkerékpár ellopását gátló eszközök, postaládák stb., betörés utáni helyreállítás 0-24-ig.

Biztonsági zárak, Hevederzárak

Biztonsági zárak, Hevederzárak

Fő profilunk a nyílászárók védelme Hevederzárakkal, Rácsajtókkal, Biztonsági ajtókkal. Foglalkozunk fixrácsok készítésével, teraszok rácsos beépítésével, korlátok, kerítések gyártásával, garázskapuk telepítésével. Amennyiben a fenti betörésvédelmi eszközök valamelyikének vásárlásán gondolkozik, úgy telefonon egyeztetett időpontban felkeresi kollégánk, aki a helyszíni mérést követően pontos árat mond, valamint szaktanácsadás jelleggel felhívja figyelmét a helyszín esetleges gyenge pontjaira.

Biztonsági zárak, Zárszerelés

Biztonsági zárak, Zárszerelés

Non- Stop zárszerelés és lakatos munkák a hét minden napján Budapesten és vonzáskörzetében. Teljes körű zárszervíz és biztonságtechnikai megoldások az év 365 napján, ünnepnapokon is éjjel-nappal azonnali kiszállással, garanciával. Tudjuk, hogy fontos Önnek a biztonsága. Itt a gazdasági válság, a betörések is sűrűbben fordulnak elő. Sokan nem szeretnék még a legminimálisabb költséget sem rááldozni családjuk, vagyonuk védelmükre. Megelégszenek a legolcsóbb zárakkal, hevederzárakkal is. A rossz minőségű, nem biztonságos zárak, a betörők szemével olyan mintha lakása tárva-nyitva lenne. A jobb minőségű zárak hosszútávon kifizetődőbbek! Teljes körű betörésvédelem, biztonságtehnikai szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésre mind lakossági, mind közületi megrendelőinknek. Hevederzár szerelés, biztonsági zárak, biztonsági pajzsok javítása-szerelése.

Elektromos zár, ajtó, kapunyitó

Elektromos zár, ajtó, kapunyitó

Cégünk Kis és Nagykereskedelmi tevékenységet folytat, nagyon fontosnak tartjuk , hogy a kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk és szereljünk be , de mindezeket a legkedvezőbb áron. Termékeinket közvetlen importból szerezzük be , ezzel is hozzájárulva a kedvező árakhoz. Az általunk forgalmazott termékek esetében nagyon nagy gondot fordítunk a szervizháttérre , fontosnak tartjuk , hogy minden terméket a legrövidebb idő alatt megjavítsunk garanciális időn túl is, 2-3 napon belül. Termékeinkre és Munkánkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Elektromos zárak forgalmazása

Elektromos zárak forgalmazása

A spanyol Openers &Closers kíválló minőségi zárjait kínáljuk, melyek egyaránt alkalmazhatók kaputelefonokhoz, beléptető rendszerekhez. Normál és impulzus üzemű elektromos ajtózárak, több feszültségre, nyugalmi áramú zárak beléptető rendszerekhez. Ajtófogó mágnesek 300kg teherbírástól, vészkijáratokhoz. Kaputelefonok, elektromos zárak, video megfigyelők.

Elektromos zárak web áruháza

Elektromos zárak web áruháza

Cégünk Magyarországon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapu automatizálási termékek képviseletét. Reméljük, honlapunkon megtalálnak minden szükséges információt a termékek kiválasztásához, megvásárlásához, telepítéséhez és használatához! A termékeket honlapunk Web áruházán keresztül megvásárolhatja, rendelése azonnal lefoglalásra kerül üzletünkben, melyet ezután üzletünkben munkanapokon átvehet vagy kérheti a kiszállítását.

Tuti menü