Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zárszerviz, zár forgalmazás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Zárszerviz, zár forgalmazás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
0-24 Autónyitás

0-24 Autónyitás

Autónyitás Budapest egész területén, roncsolás mentesen éjjel-nappal ! Szakembereink roncsolás mentesen nyitják ki a legtöbb autótípust Budapest területén. Autónyitás gyorsszolgálatunk az év 365 napján, éjjel-nappal, napi 24 órában non-stop. Rongálás nélkül nyitjuk ki gépkocsija ajtaját a következő esetekben: kulcsa elveszett; kulcsát ellopták; a kulcs beletörött a zárba; a zár vagy a kulcs meghibásodott; vagy ha Ön egyszerűen csak kizáródott autójából. Telefonszámainkat a nap 24 órájában hívhatja, hétvégén és ünnepnapokon is! Autónyitás Budapest és Pest Megyében!

0-24 Autónyitás, autózár nyitás

0-24 Autónyitás, autózár nyitás

Autónyitás roncsolás mentesen éjjel-nappal. Tapasztalt kollégáink a segítségére sietnek akkor is, ha autója kulcsát a gépkocsiba zárta. Autónyitás a nap bármely szakában. Roncsolás mentes gépkocsi nyitás! Becsukta a kulcsot? Elhagyta? Nem találja? Segítünk! Az év minden napján 0-24 óráig állunk megrendelőink rendelkezésére. Autónyitásnál csakis az erre kifejlesztett célszerszámokat használjuk, így tudjuk garantálni, hogy roncsolás mentes lesz az autónyitás.

0-24 Biztonsági zárak szerelése

0-24 Biztonsági zárak szerelése

Fő profilunk az önök védelmét szolgálja. Tevékenységünk: zárszerelés, zárcsere, zárjavítás, zárnyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, hevederzár szerelés - javítás - csere, speciális zárak szerelése - javítása - cseréje, Kódkártyás zárak szerelése - javítása - cseréje, Mindennemű lakatos munkák, betörés utáni helyreállítás, ajtó - ablak rácsok készítése-felszerelése, biztonsági zárak szerelése - javítása - cseréje, ajtóval kapcsolatos asztalos munkák, mechanikus biztonságtechnika, kovácsoltvas termékek. Kollegáink gyorsan felmérik a probléma forrását és azonnal meg is oldják! A megfelelő biztonságot egy biztonságos zár jelenti, ha ez nincs meg, nem lehetünk biztonságban! Biztonságos zárak: Fúrtkulcsosak, Finom nyitás ellen védett, Mabisz Minősített! Egy betörés során a legtöbb esetben a bejárati ajtón keresztül történik a behatolás. Éppen ezért kell megfelelő biztonsági zárakat felszereltetni!

0-24 Zárcsere

0-24 Zárcsere

Zárcserénél originál zárakat rakunk fel. Ami a megrendelő előtt van kibontva, így biztosítva, hogy egyedül csak neki lehet kulcsa a záraihoz! Fontos, hogy a régi, évekkel ezelőtt felszerelt zárainkat lecseréltessük, hogy a mai biztonsági elvárásoknak megfelelő legyen! Zárcsere non-stop azonnali kiszállással! Zárcsere ügyeleti jelleggel a város egész területén gyors kiszállással. Az előre egyeztetet időpontban zárszervizeseink néhány perc alatt elmondják önnek a probléma forrását, és amennyiben a megrendelő kéri azonnal meg is csinálják. Telefonon e probléma ismeretében előre közlik, hogy mennyi anyagi vonzata lesz a munkának.

0-24 Zárjavítás

0-24 Zárjavítás

Szakszerű és gyors Zárjavítás , ajtómentés éjjel-nappal. A megrendeléstől számított 1 órán belül megoldjuk zárral kapcsolatos minden problémáját. Kérje szakembereink segítségét esetleg tanácsukat, hogy a meghibásodott zárt (zárakat) lehet-e javítani vagy sajnos cserélni kell! Ne a szomszéd bácsival barkácsoltasson! A zárak nem játékok, hanem biztonsági eszközök, melyek az Ön értékeit védik! Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap. Előttünk a záraknak nincsenek titkaik! Szakszerű és gyors Zárjavítás éjjel-nappal. Zárjavító - a megbízható zárjavítás szolgáltatás.

0-24 Zárszerelés, zárcsere, hevederzár

0-24 Zárszerelés, zárcsere, hevederzár

Zárszerelés mesterfokon profi szakemberektől Budapesten éjjel-nappal. Cégünk az alábbi szolgáltatást nyújtja a kedves megrendelőinknek non-stop: Zárcsere, zárszerelés, zárjavítás, zárnyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, hevederzár szerelés több típusban 1 év garanciával, biztonsági pajzsok - zárak szerelése, betörés utáni helyreállítás. Többféle kedvezményekkel. Forduljon hozzánk bizalommal, mindenféle zárral kapcsolatos problémáival.

Ablakjavítás, biztonsági zár, betörésvédelem

Ablakjavítás, biztonsági zár, betörésvédelem

Cégünk hőszigetelt üveg(ezésű) ablakjavítás, ajtójavítással, karbantartással, felújítással foglalkozik, már 2000 óta Budapesten. Továbbá: Betörésvédelem, Betörés utáni helyreállítás, Biztonsági zár beépítése, biztonsági zár javítása, Toló-Bukó, Emelő-Toló, tolóajtó, erkélyajtó javítás, Hőszigetelt Üvegcsere, Energetikai-felújítás, Hőszigetelt üvegezésű ablak, ajtó karbantartás Kiegészítő berendezések beépítésével. Műanyag, fa és alumínium nyílászáróval is foglalkozunk! Javításainkra 12 hónap garanciát vállalunk. Budapesten díjmentes a felmérés! Szakembereink a helyszínen a felmérés folyamán írásos ajánlatot adnak Önnek, amely segíti a döntését! Referenciáinkat a http://www.ablakszerviz.hu/referenciak oldalon tekintheti meg. Nem biztonságos Betörés utáni helyreállítás Biztonsági zár csere betörés ellen Már nem nyílik, beragadt. Körbeforog a kilincs, kotyog a zár. Eltört a zár, vasalat. Beakad vagy kiakadt valamilyen alkatrész. Beázik. Az erkélyajtó, ablak, bukó funkcióban nyílik és bukik is.

Abus zár csere

Abus zár csere

Abus minősítésű zárak cseréje, felszerelése, és szervízelése Budapesten és Pest megye területén 1 év teljes körű garanciával éjjel és nappal. Abus zárcsere esetén csak originált zárakat rakunk fel illetve szerelünk be ajtajába, ami ön előtt van kibontva, így elkerüljük a későbbiekben való félreértéseket. Így garantáljuk azt, hogy szakembereinknek nincs plusz kulcsa az ön zárjához. Abus zárcsere esetén hívja szakembereinket az év minden napján Non- Stop. Éjjel és nappal rendelkezésére állunk Budapest összes kerületeiben valamint 60km vonzáskörzetében.

Acélpajzs-Kulcs Kft - Zárcsere || Zárszerelés || Zárjavítás

Acélpajzs-Kulcs Kft - Zárcsere || Zárszerelés || Zárjavítás

Budapest, Pest megye területén vállalunk mindenféle Zárcsere munkát! Elvesztette kulcsát?! Elromlott a zár?! Illetéktelen kezébe került a kulcs?! Feltétlenül Zárcsere szükséges! Ne várjon, előzze meg a bajt! Hívja non-stop Zárcsere ügyeletünket! Minden esetben a zárcsere Ajtón roncsolás mentesen végrehajtható! Amennyiben éjszaka lenne szüksége segítségre ránk akkor is Számíthat! Kollegáink gyorsan felmérik a probléma forrását és Azonnal meg is oldják! A megfelelő biztonságot egy biztonságos Zár jelenti, Ha ez nincs meg nem lehetünk biztonságban! Biztonságos zárak: Furtkulcsosak, Finom nyitás ellen védett, MABISZ Minősített!! Egy betörés során a legtöbb esetben a bejárati ajtón keresztül történik a behatolás. Éppen ezért kell megfelelő biztonsági zárakat felszereltetni!

Hirdetés
Ajtónyitás Azonnal

Ajtónyitás Azonnal

Kellemetlen mikor kizárjuk önmagunkat lakásunkból, elhagyjuk kulcsainkat. Ilyen esetekben vesszük igénybe az ajtózár nyitás szolgáltatást, hogy gyors segítséggel betudjunk jutni lakásunkba. Kizáródások, ajtóbecsapódások, kulcs elvesztések esetén vegye ön is igénybe az ajtózár nyitás szolgáltatásunkat, hogy a lehető legrövidebb időn belül szakembereink a segítségére tudjanak lenni és az ajtónyitás azonnal megtörténjen.

Ajtónyitás, zárnyitás

Ajtónyitás, zárnyitás

Ajtónyitás, zárnyitás Non-stop! Budapesten gyors kiszállással! Roncsolás mentesen! Ajtónyitás azonnal és zárnyitás Budapesten. Mai rohanó világunkban mindenkivel megeshet, hogy elhagyja a kulcsait. Szakembereink Budapesten és környékén 0-24h-ig állnak ügyfeleink rendelkezésére! Hívjon bizalommal! Segítünk! Ajtónyitás és Zárnyitás Non- Stop. Sokan azt gondolják, hogy kinyitni egy véletlen becsapódott ajtót, kiszedni a zárból egy beletört kulcsot, nem nehéz egy zárszelő szakembereknek. A zárszerelés nem számít egyszerű lakatos munkának! Speciális eszközöket és leginkább kifinomult szaktudást igényel! Elsődleges cél mindig az, hogy a zárat és az ajtót sérülés-mentesen, vagy minimális anyagi kár okozásával tudjuk kinyitni.

Ajtónyitás, Zárszerelés

Ajtónyitás, Zárszerelés

Ajtónyitási és zárszerelési probléma esetén forduljon szakemberhez aki kárfelmérés után kijavítja zárproblémáját. Zárnyitásban és biztonsági zárszerelésben is rendelkezésére állunk amit precízen hajtunk végre. Ajtónyitás és Zárszerelés ajánlatkérés történhet telefonon vagy email-benn egyaránt. Ha elveszett vagy ellopták kulcsát mi segítünk mielőbb bejutni otthonába ajtajának a legkisebb kárt okozva. Legfontosabb célunk, hogy segítsünk Önnek zárproblémáiban! Minden munkáért garanciát vállalunk, és a hét minden napján rendelkezésre állunk. Fel vagyunk szerelve speciális zárnyitó szerszámokkal, zárakkal, zárbetétekkel, valamint ha kéri, tájékoztatást adunk a lakásának védelméről, és a lehetséges megoldásokról is.

Ajtózár csere

Ajtózár csere

Ajtózár csere: Ajtózár csere ügyeit bízza professzionális munkát végző szakembereinkre, akik gyorsan és garanciásan elvégeznek minden fajtó ajtózár csere munkálatokat. Ajtózár csere: Mai modern korban már minden lakásban van ajtó és ajtózár. A jó minőségű biztonsági ajtókon elengedhetetlen egy jó minőségi biztonsági ajtózár. Ez garantálja nekünk, hogy ne tudjanak illetéktelenek bejutni otthonunkba. Ajtózár csere precíz, hozzáértő szaktudással.

Ajtózár szerelés

Ajtózár szerelés

Ajtózár szerelés lényege, hogy az ajtónk ellenálljon az illetéktelenek. Hogy megvédje lakásunkat a behatolásoktól. Az ajtónk védelme attól függ milyen minőségű ajtózárat szereltetünk be lakásajtónkba és hogy, ajtózár szerelés milyen precizitással van elvégezve. A legtöbb betörések azért történhetnek meg, mert nem vagyunk elég igényesek az ajtózár szerelés területén. Sokan megelégszenek a pici pénzért kapható ajtózárakkal, és elvárják ettől a zártól, hogy megvédje otthonukat. Sajnálatos módon a problémák leginkább ott kezdődnek, hogy az ajtózár szerelés feladatát nem szakember végzi el. Ennek az oka több mint valószínű, hogy az anyagi dolgoknak tudhatóak be. De olyan helyzetek is előfordulnak, hogy az ajtózár szerelés feladat elvégzésére önmagunk nem tudjuk elvégezni és olyan személyt kérünk meg rá aki nem biztos, hogy az ajtózár szerelés munkát precízen tudja végre hajtani.

Ajtózár szerelés

Ajtózár szerelés

Ajtózár szerelés lényege, hogy az ajtónk ellenálljon az illetéktelenek. Hogy megvédje lakásunkat a behatolásoktól. Az ajtónk védelme attól függ milyen minőségű ajtózárat szereltetünk be lakásajtónkba és hogy, ajtózár szerelés milyen precizitással van elvégezve. A legtöbb betörések azért történhetnek meg, mert nem vagyunk elég igényesek az ajtózár szerelés területén. Sokkan megelégszenek a pici pénzért kapható ajtózárakkal, és elvárják ettől a zártól, hogy megvédje otthonukat. Ha ajtózár szerelés probléma merül fel, minden esetben szakember segítségét kell kérni, mert csak így tudjuk biztosítani azt, hogy a bethatolók ne tudjanak bemenni lakásunkba. Ajtózár szerelés esetén mindig mínőségi ajtózárakat szabad alkalmazni!

Alfa biztonsági ajtók, zárak

Alfa biztonsági ajtók, zárak

Az alfabiztonsagiajto.com oldal egyedi méretre készített biztonsági ajtók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az oldalon, akárcsak bemutatótermünkben megtekinthetők az ajtók borításai, a kiegészítők, valamint a kilincsválaszték, illetve az ide látogatók megismerhetik a biztonsági ajtók zárrendszerét és az acélszerkezetét egyaránt.

Assa zárak

Assa zárak

Az Assa cilinderzárakat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az új évezred kihívásainak. Az egyedülálló belső cilindermechanizmus olyan rugalmasságot biztosít a főkulcs rendszerek terén, ami bármely felhasználó szükségleteit kielégíti anélkül, hogy ez a biztonság rovására menne. A cilinderzárak különböző formákban kaphatóak: skandináv ovális és kerek, Euro/din, bevésett, kivehető magvú, cilinderes gömbkilincs típus, lakatok és számos más termék. Felhasználóinkat illetve főkulcs rendszerüket egyedülálló kulcsellenőrzési programunkon keresztül biztosítjuk az illetéktelen kulcsmásolások ellen.

Tuti menü