Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hevederzár típusok képes leírás - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu
részletek »

Hevederzár típusok - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Hevederzár típusok
Keresés
Találatok száma - 6 db
0-24 Zárszerelés, zárcsere, hevederzár

0-24 Zárszerelés, zárcsere, hevederzár

Zárszerelés mesterfokon profi szakemberektől Budapesten éjjel-nappal. Cégünk az alábbi szolgáltatást nyújtja a kedves megrendelőinknek non-stop: Zárcsere, zárszerelés, zárjavítás, zárnyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, hevederzár szerelés több típusban 1 év garanciával, biztonsági pajzsok - zárak szerelése, betörés utáni helyreállítás. Többféle kedvezményekkel. Forduljon hozzánk bizalommal, mindenféle zárral kapcsolatos problémáival.

Hevederzár szerelés

Hevederzár szerelés

Hevederzár az egyik legjobb betörésvédelmi eszköz. Megbízható, garanciális, szakszerű hevederzár szerelés, nyitás, javítás, csere, felszerelés, beépítés. Hevederzárnál nem mindegy, hogy az ellendarabokat milyen csavarokkal vagy milyen megoldással szerelik fel.! Sokan szerelnek fel hevederzárat. A legjobb minőségű hevederzár sem tudja ellátni a funkcióját hogyha az elemeket kicsi, rövid, gyenge csavarokkal szerelik fel. Például: ha az ajtó síkja szintbe fut a fallal, és nem 90 fokos az ajtóval, akkor csak az ajtótokba vagy a falra tudják felszerelni. Itt már kicsit nehezebb a dolog, mert vagy az ajtó tokot kell átfurni, vagy a falba kell jó minőségű csavarokkal felszerelni. Hevederzár fajták: Vízszintes, Függőleges, Egyszárnyú ajtókra, Kétszárnyú ajtókra, T-betűs (vízszintes és függőleges) egyszerre.

Hevederzár szerelés

Hevederzár szerelés

Hevederzár szerelés egy év garanciával Ebben a világban nagy felelőtlenség elhanyagolni a nyílászáróinkat. Egy lakás legkritikusabb pontja a bejárati ajtó. Éppen ezért is kell az ajtózárakra nagyobb hangsúlyt fektetni. A hevederzár megvédi önt a behatolásokkal szemben, amennyiben az megfelelően van felszerelve. Minden megrendelőinknek azt javasoljuk, hogy megfontoltan válassza ki a megfelelő hevederzár típust. Nem célszerű olyan eszközön spórolni ami az otthonunkat és ezáltal biztonságunkat védi. Hevederzár szerelés egy előre lépés, hogy lakása ellenálljon a behatolóknak!

Hevederzárak - Szegeden

Hevederzárak - Szegeden

Hevederzárak szerelése szeged és környékén. Jó tudni előre: Szerelés előtt sem árt ellenőrizni, mi is kerül az ajtónkra. Előfordulhat ugyanis, hogy az egyszerűbb zárat biztonsági hevederzárként adják el, ráadásul nem megfelelően szerelik fel. Hogy ez ne fordulhasson elő, igyekezzünk ismerősökön, referenciákon keresztül mester után nézni. Az a mester, aki garanciát vállal a munkájára, nagy valószínűséggel lelkiismeretesen és jó minőségű anyagokkal dolgozik, mivel nem érdeke garanciális javításokra visszajárnia.

Miskolci Hevederzár

Miskolci Hevederzár

Miskolci típusú hevederzár az általános elnevezése annak a fajtának amit egy miskolci illetőségű cég gyárt, immáron bő egy évtizede. A záruk, minőségét tekintve meglehetősen egyszerű, spórolós - szerintünk - hitvány darab, rendkívül olcsó, ám még az alacsony árral sem ér fel a védelem amit nyújt. Leginkább semmilyen, saját magunk megnyugtatására fölszereltethetjük, sokra nem megyünk vele az eredeti kiszerelésben. Mindenképp ajánljuk hozzá a Gordiusz-védőpajzsot, mivel a leggyengébb pontja a sokszor 'ál fúrás védelemmel' ellátott zárbetét, amelynek megvédésével igen sokat emelhetünk a heveder biztonsági tartalmán.

Prezidium Hevederzár

Prezidium Hevederzár

A Prezídium hevederzár egy-, kétszárnyú valamint garázsajtóra bármilyen ajtóvastagság és falkialakítás esetén jól felszerelhető. Alapfelszereltségben Titán k1-es típusú fúrásvédett betétet tartalmaz, de kívánság szerint más márkájú betéttel is szerelhető. A cilinderbetétet speciális felfogatása miatt törés és maghúzás ellen is védett. A zár főbb jellemzői közé tartozik még, hogy jobbra és balra 3-3 csap megy ki, így egyszerre hat ponton fog. A zárnyelvek két kulcsfordítás alatt mindkét oldalon 11 cm mennek ki a zárszerkezetből. Üvegezett bejárati ajtó esetén a hevederzár belső törésvédelemmel is ellátható, így megakadályozható a betét eltörése az ablakon keresztül. Egyedi méretben és színben is elkészítjük.

Tuti menü