Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektromos zárak képes leírás - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu
részletek »

Elektromos zárak - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Elektromos zárak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Elektromos zár, ajtó, kapunyitó

Elektromos zár, ajtó, kapunyitó

Cégünk Kis és Nagykereskedelmi tevékenységet folytat, nagyon fontosnak tartjuk , hogy a kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk és szereljünk be , de mindezeket a legkedvezőbb áron. Termékeinket közvetlen importból szerezzük be , ezzel is hozzájárulva a kedvező árakhoz. Az általunk forgalmazott termékek esetében nagyon nagy gondot fordítunk a szervizháttérre , fontosnak tartjuk , hogy minden terméket a legrövidebb idő alatt megjavítsunk garanciális időn túl is, 2-3 napon belül. Termékeinkre és Munkánkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Elektromos zárak forgalmazása

Elektromos zárak forgalmazása

A spanyol Openers &Closers kíválló minőségi zárjait kínáljuk, melyek egyaránt alkalmazhatók kaputelefonokhoz, beléptető rendszerekhez. Normál és impulzus üzemű elektromos ajtózárak, több feszültségre, nyugalmi áramú zárak beléptető rendszerekhez. Ajtófogó mágnesek 300kg teherbírástól, vészkijáratokhoz. Kaputelefonok, elektromos zárak, video megfigyelők.

Elektromos zárak web áruháza

Elektromos zárak web áruháza

Cégünk Magyarországon és a környező országokban 1992 óta látja el európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnikai és kapu automatizálási termékek képviseletét. Reméljük, honlapunkon megtalálnak minden szükséges információt a termékek kiválasztásához, megvásárlásához, telepítéséhez és használatához! A termékeket honlapunk Web áruházán keresztül megvásárolhatja, rendelése azonnal lefoglalásra kerül üzletünkben, melyet ezután üzletünkben munkanapokon átvehet vagy kérheti a kiszállítását.

Elektromos zárak, Biztonsági zárak

Elektromos zárak, Biztonsági zárak

Cégünk a Hardy Kereskedelmi Bt. kereskedelmi tevékenységet folytat a hazai piacon, ezen belül is a biztonságtechnika és a felvonóipar területén. Célunk, hogy jó minőségű és megbízható műszaki termékek kínálatával, azok megismertetésével és így elterjedésével hozzájáruljunk a magyar piac e területeinek fejlődéséhez. Megalakulásunk kezdetétől forgalmazzuk az olasz Comelit s.p.a. audió és videó kaputelefon rendszereit, a szintén olasz Nuova Feb cég elektromos ajtózárait, valamint a német Kronenberg GmbH felvonóalkatrészeit. A Comelit és a Kronenberg cégnek egyben magyarországi képviseletét is ellátjuk.

Elektromos zárak, sík mágnesek

Elektromos zárak, sík mágnesek

Cégünk fő tevékenysége a biztonságtechnikai rendszerek egyes alkotó elemeinek a kelet - európai importja és terjesztése: sík mágnesek, (más néven síktapadó mágnesek vagy síktapadó elektromágneses zárak), elektromos csapzárak, szerelőkonzolok üveg, fa, műanyag, valamint fémajtóhoz, tápok, távirányítók és nyomógombok. A sík mágnest mindig az ajtó- illetve ablaktokra szerelendő, míg az ellendarab az ajtó- illetve ablakszárnyra.

Kireteszelők, elektromos zárak

Kireteszelők, elektromos zárak

Fő a biztonság. Ezek a kiegészítők megkönnyítik a kapuk kireteszelését áramszünet esetén. CMS: kireteszelő egység masszív acél házban, cilinderbetétes zárral, műanyag fogantyúval, 7 méter bowdennel. C sorozatú ipari motorokhoz és egyes típusú szárnyas kapu működtető motorokhoz szerelhető. H 3000: kireteszelő egység masszív alumínium házban, kinyitható ajtóval, cilinderbetétes zárral, kireteszelő tárcsával és nyomógombbal, 5 méter bowdennel. C sorozatú ipari motorokhoz és egyes típusú szárnyas kapu működtető motorokhoz szerelhető. LOCK 81: elektromos zár acél házban, szimpla cilinderbetétes zárral (belülről reteszelhető), 3 db kulccsal, (12V/15VA) szárnyas kapu motorokhoz LOCK 82: elektromos zár acél házban, dupla cilinderbetétes zárral (kívülről és belülről is reteszelhető), 3db kulccsal, (12V/15VA) szárnyas kapu motorokhoz LRK1702E: zsákgarázs kioldó húzómotorokhoz, szekcionált- vagy billenőkapukhoz.

Tuti menü