Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági zárak képes leírás - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu
részletek »

Biztonsági zárak - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Biztonsági zárak
Keresés
Találatok száma - 9 db
0-24 Biztonsági zárak szerelése

0-24 Biztonsági zárak szerelése

Fő profilunk az önök védelmét szolgálja. Tevékenységünk: zárszerelés, zárcsere, zárjavítás, zárnyitás, roncsolás mentes ajtónyitás, hevederzár szerelés - javítás - csere, speciális zárak szerelése - javítása - cseréje, Kódkártyás zárak szerelése - javítása - cseréje, Mindennemű lakatos munkák, betörés utáni helyreállítás, ajtó - ablak rácsok készítése-felszerelése, biztonsági zárak szerelése - javítása - cseréje, ajtóval kapcsolatos asztalos munkák, mechanikus biztonságtechnika, kovácsoltvas termékek. Kollegáink gyorsan felmérik a probléma forrását és azonnal meg is oldják! A megfelelő biztonságot egy biztonságos zár jelenti, ha ez nincs meg, nem lehetünk biztonságban! Biztonságos zárak: Fúrtkulcsosak, Finom nyitás ellen védett, Mabisz Minősített! Egy betörés során a legtöbb esetben a bejárati ajtón keresztül történik a behatolás. Éppen ezért kell megfelelő biztonsági zárakat felszereltetni!

Ablakjavítás, biztonsági zár, betörésvédelem

Ablakjavítás, biztonsági zár, betörésvédelem

Cégünk hőszigetelt üveg(ezésű) ablakjavítás, ajtójavítással, karbantartással, felújítással foglalkozik, már 2000 óta Budapesten. Továbbá: Betörésvédelem, Betörés utáni helyreállítás, Biztonsági zár beépítése, biztonsági zár javítása, Toló-Bukó, Emelő-Toló, tolóajtó, erkélyajtó javítás, Hőszigetelt Üvegcsere, Energetikai-felújítás, Hőszigetelt üvegezésű ablak, ajtó karbantartás Kiegészítő berendezések beépítésével. Műanyag, fa és alumínium nyílászáróval is foglalkozunk! Javításainkra 12 hónap garanciát vállalunk. Budapesten díjmentes a felmérés! Szakembereink a helyszínen a felmérés folyamán írásos ajánlatot adnak Önnek, amely segíti a döntését! Referenciáinkat a http://www.ablakszerviz.hu/referenciak oldalon tekintheti meg. Nem biztonságos Betörés utáni helyreállítás Biztonsági zár csere betörés ellen Már nem nyílik, beragadt. Körbeforog a kilincs, kotyog a zár. Eltört a zár, vasalat. Beakad vagy kiakadt valamilyen alkatrész. Beázik. Az erkélyajtó, ablak, bukó funkcióban nyílik és bukik is.

Abus zár csere

Abus zár csere

Abus minősítésű zárak cseréje, felszerelése, és szervízelése Budapesten és Pest megye területén 1 év teljes körű garanciával éjjel és nappal. Abus zárcsere esetén csak originált zárakat rakunk fel illetve szerelünk be ajtajába, ami ön előtt van kibontva, így elkerüljük a későbbiekben való félreértéseket. Így garantáljuk azt, hogy szakembereinknek nincs plusz kulcsa az ön zárjához. Abus zárcsere esetén hívja szakembereinket az év minden napján Non- Stop. Éjjel és nappal rendelkezésére állunk Budapest összes kerületeiben valamint 60km vonzáskörzetében.

Alfa biztonsági ajtók, zárak

Alfa biztonsági ajtók, zárak

Az alfabiztonsagiajto.com oldal egyedi méretre készített biztonsági ajtók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az oldalon, akárcsak bemutatótermünkben megtekinthetők az ajtók borításai, a kiegészítők, valamint a kilincsválaszték, illetve az ide látogatók megismerhetik a biztonsági ajtók zárrendszerét és az acélszerkezetét egyaránt.

Biztonsági zárak

Biztonsági zárak

Az ajtók és ablakok összefoglalva nyílászárók igen fontos elemei egy épületnek, legyen az családi ház, iroda vagy éppen üzem. Bár az épületek funkciója jelentősen eltérhet, néhány rak tárat leszámítva mindenképpen szükség van nyílászárókra. A nyílászárókon keresztüli behatolás a betörések leggyakoribb módja. A nyílászárókat alapvetően két nagy csoportra, ajtókra és ablakokra oszthatjuk. Természetesen mindkét fő csoportnak megvannak a szokásostól eltérő változatai, de ezekre most hely hiányában nem térnék ki. Egy további csoportosítás szerint, anyaguk alapján is feloszthatjuk őket. Készülhetnek fából, műanyagból, fémből, üvegből, vagy ezek kombinációiból. A nyílászárók anyaga és felépítése nagyon fontos körülmény a védelem szempontjából.

Biztonsági zárak, Ajtó zárak

Biztonsági zárak, Ajtó zárak

A mechanikus betörésvédelem teljes palettájával valamint elektronikus behatolás jelző rendszerek telepítésével állunk Ügyfeleink rendelkezésére. A kezdetben 4 fővel induló vállalkozásból mára 25 főt foglalkoztató - a betörésvédelem piacán jelentős részesedéssel bíró céggé fejlődött. Cégünk az alábbi termékekkel illetve szolgáltatásokkal áll Ügyfeleink rendelkezésére: biztonsági ajtók gyártása, beszerelése, biztonsági ajtórácsok, ablakrácsok gyártása, beszerelése, tűz gátló ajtók gyártása, beszerelése, hevederzárak, rászegzős zárak, kifeszítés gátlók szerelése, riasztórendszerek telepítése távfelügyelettel is, biztonsági és fényvédő fóliák telepítése, elektromos rácsok gyártása szerelése kültéri és beltéri változatban, kulcsmásolás, zárak, zárbetétek, törésvédő pajzsok felszerelése, javítása, cseréje, üzletünkben kaphatók: hagyományos és különleges zárak, zárbetétek, lakatok, széfek, pajzsok, kifeszítés gátlók, kerékpár - motorkerékpár ellopását gátló eszközök, postaládák stb., betörés utáni helyreállítás 0-24-ig.

Biztonsági zárak, Hevederzárak

Biztonsági zárak, Hevederzárak

Fő profilunk a nyílászárók védelme Hevederzárakkal, Rácsajtókkal, Biztonsági ajtókkal. Foglalkozunk fixrácsok készítésével, teraszok rácsos beépítésével, korlátok, kerítések gyártásával, garázskapuk telepítésével. Amennyiben a fenti betörésvédelmi eszközök valamelyikének vásárlásán gondolkozik, úgy telefonon egyeztetett időpontban felkeresi kollégánk, aki a helyszíni mérést követően pontos árat mond, valamint szaktanácsadás jelleggel felhívja figyelmét a helyszín esetleges gyenge pontjaira.

Biztonsági zárak, Zárszerelés

Biztonsági zárak, Zárszerelés

Non- Stop zárszerelés és lakatos munkák a hét minden napján Budapesten és vonzáskörzetében. Teljes körű zárszervíz és biztonságtechnikai megoldások az év 365 napján, ünnepnapokon is éjjel-nappal azonnali kiszállással, garanciával. Tudjuk, hogy fontos Önnek a biztonsága. Itt a gazdasági válság, a betörések is sűrűbben fordulnak elő. Sokan nem szeretnék még a legminimálisabb költséget sem rááldozni családjuk, vagyonuk védelmükre. Megelégszenek a legolcsóbb zárakkal, hevederzárakkal is. A rossz minőségű, nem biztonságos zárak, a betörők szemével olyan mintha lakása tárva-nyitva lenne. A jobb minőségű zárak hosszútávon kifizetődőbbek! Teljes körű betörésvédelem, biztonságtehnikai szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésre mind lakossági, mind közületi megrendelőinknek. Hevederzár szerelés, biztonsági zárak, biztonsági pajzsok javítása-szerelése.

zárszerelés és zárszerelő budapesten 0-24

zárszerelés és zárszerelő budapesten 0-24

Zárszerelés és zárjavítás annak érdekében, hogy lakása és értékei fokozottabb védelemben részesüljön. Zárak jaítása és szerelés mesteremberek több éves tapasztalattal a háttérben, több mint 500 zárszerelésen vagyunk túl.Zárszerelés illetve non-stop zárnyitás és zárjavítás szakértelemmel rendelkező ajtómesterektől. Teljes körű zárcsere illetve zárszerviz és zárjavítás Budapesten, éjjel - nappal ami megvalósítunk.

Tuti menü