Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autózár szerviz képes leírás - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu
részletek »

Autózár szerviz - Zárszerviz, zár forgalmazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zar.tlap.hu » Autózár szerviz
Keresés
Találatok száma - 15 db
0-24 Autónyitás

0-24 Autónyitás

Autónyitás Budapest egész területén, roncsolás mentesen éjjel-nappal ! Szakembereink roncsolás mentesen nyitják ki a legtöbb autótípust Budapest területén. Autónyitás gyorsszolgálatunk az év 365 napján, éjjel-nappal, napi 24 órában non-stop. Rongálás nélkül nyitjuk ki gépkocsija ajtaját a következő esetekben: kulcsa elveszett; kulcsát ellopták; a kulcs beletörött a zárba; a zár vagy a kulcs meghibásodott; vagy ha Ön egyszerűen csak kizáródott autójából. Telefonszámainkat a nap 24 órájában hívhatja, hétvégén és ünnepnapokon is! Autónyitás Budapest és Pest Megyében!

0-24 Autónyitás, autózár nyitás

0-24 Autónyitás, autózár nyitás

Autónyitás roncsolás mentesen éjjel-nappal. Tapasztalt kollégáink a segítségére sietnek akkor is, ha autója kulcsát a gépkocsiba zárta. Autónyitás a nap bármely szakában. Roncsolás mentes gépkocsi nyitás! Becsukta a kulcsot? Elhagyta? Nem találja? Segítünk! Az év minden napján 0-24 óráig állunk megrendelőink rendelkezésére. Autónyitásnál csakis az erre kifejlesztett célszerszámokat használjuk, így tudjuk garantálni, hogy roncsolás mentes lesz az autónyitás.

Autó Doktor

Autó Doktor

Speciális szaktudásunk, modern berendezéseink és kitűnő műszerezettségünk valamint a jól szortiment ált helyi raktárkészletünk teszi lehetővé, hogy gépjárműtípustól függetlenül magas színvonalon, rövid határidő alatt vállalhassunk minden olyan javítást, alkatrészcserét és időszakos szervízelést aminek folyamatát a gépjármű tulajdonosa - előzetes árajánlat jóváhagyása után - maga is a helyszínen nyomon követheti. Célunk a gépjármű gyári, eredeti műszaki állapotának visszaállítása.

Autómentás, Autózár szervíz

Autómentás, Autózár szervíz

Cégünk, az Angyal Segély Autómentő családi vállalkozás és már 16 éve van az Önök szolgálatában. Az eltelt idő alatt komoly tapasztalatokra és széles ügyfélkörre tettünk szert a gépjármű mentésekkel kapcsolatban. Legfőbb szakosodott területeink a helyszíni autó-mentés és javítás, a roncsolás és sérülés mentes zár-, ajtó-nyitás, illetve a leggyakrabban előforduló problémák: indítás, autó és munkagép szállítás, kerékcsere, bikázás, félretankolás esetén segítség nyújtása. Szolgáltatásainkat Ügyfeleink a nap 24 órájában vehetik igénybe.

Autónyitás, autózár nyitás

Autónyitás, autózár nyitás

Helyszíni munkavégzés, bárhol a város területén. Autónyitás roncsolás nélkül! Anélkül nyitjuk ki a gépkocsit, hogy ajtajának szerkezetét bármi maradandó sérülés érné, vagyis nem törjük be az üveget, nem lesz a zár felfeszítve. Tapasztalt kollégáink a segítségére sietnek akkor is, ha autója kulcsát a gépkocsiba zárta!

Autónyitás, autózár szervíz

Autónyitás, autózár szervíz

A gépkocsit sérülésmentesen nyitjuk ki, nem marad semmi nyoma. Természetesen a körülmények adják a megoldás módját: típus, évjárat és az egyéb tényezők. Számíthat ránk, a lehető leggyorsabban kiérkezünk a helyszínre. Ez általában Budapesten belül félóra, Pest megyében egy óra a forgalomtól, időjárástól függően.

Autós mobil - Gyöngyös

Autós mobil - Gyöngyös

A legújabb és legkorszerűbb eszközökkel, számítógépes-internetes hibakeresővel felszerelt nagyműhelyünkben hét fős csapatunk végzi a nagyobb, komolyabb javításokat bármely típusú gépkocsira. A precízebb munkavégzés érdekében külön műszaki tanácsadót jelöltünk ki, akinek folyamatos továbbképzéséről a Peugeot Hungária Kft. gondoskodik, a legújabb, központi képzési program alapján. Többi kollégánkat a műszaki tanácsadó részesíti állandó elméleti és gyakorlati továbbképzésben.

Autózár

Autózár

Legfontosabb célunk, hogy ügyfelünk maximálisan elégedett legyen, és ne tudjon kifogást találni az általunk végzett munkában. A zárjavítás felelősségteljes munka, hiszen egy autózár vagy bejárati ajtó esetében is létfontosságú, hogy az ajtót roncsolás mentesen sikerüljön kinyitni és a zárat kicserélni. Mi minden esetben erre törekszünk, hogy így elkerüljük az ügyfeleknek okozható felesleges költségeket. Szolgáltatásaink átfogóak, az év minden napján, minden órájában eleget teszünk megrendelőinknek, akár sürgősségi házhoz hívásról, akár a személyes biztonság kérdéséről van szó. Fontosan tartjuk továbbá azt is, hogy az általunk nyújtott munkát a lakosság számára elérhető áron kínáljuk, a konkurenciánál jóval versenyképesebb áron. Ne aggódjon amiatt, hogy esetleg nem tudunk segíteni, hisz bármilyen problémája is legyen, mi meg fogjuk találni a legjobb és legolcsóbb megoldást rá. Közvetlenül járműveinkből dolgozunk, így Önnek sem az ideje, sem a pénze nem megy el az alkatrészek után való rohangálás okán.

Autózár non-stop szervíz

Autózár non-stop szervíz

Autók, motorkerékpárok, lakókocsik, haszonjárművek és minden ami gurul, repül, úszik vagy levitál az van olyan értékes hogy megérje bezárni az ajtaját. Ezeknek előbb vagy utóbb elvész a kulcsa, avagy beleesik a kanálisba, elkopik, eltörik, ellopják. De ha mindezt megússza, a zár attól még simán csak tönkremehet. És merthogy a járművek zárai igen zord körülmények között, széles hőmérséklet tartományban, poros, koszos, sáros környezetben dolgoznak, előbb vagy utóbb tönkre is szoktak menni. Ilyesmit tudunk javítani, kulcshoz igazítani, pormentesiteni, felújítani. A szoruló, akadozó, elromlott zárakon általában tudunk segíteni, akár beletörött a kulcs, akár elkopott, vagy ha a zár egyszerűen megmakacsolja magát és nem akar többé elfordulni. Tudjuk pótolni az elveszett kulcsokat, ajtózár, gyújtáskapcsoló, csomagtartózár vagy kód alapján.

Hirdetés
Autózár nyitás - Nemester Kft.

Autózár nyitás - Nemester Kft.

Minden típusú autó, évjárattól és márkától függetlenül, roncsolási kár nélkül. Kulcskészítés zár után (törés és elvesztés esetén is). Riasztók és immobilizerek hatástalanítása meghibásodás esetén. Indításgátlós, chip-es autókulcsok másolása, illesztése. Autózár nyitása, elveszett, beletört kulcs esetén. Autózár nyitása kizáródás, becsapódás esetén. Autózár javítás, rongálás (be ragasztózás és törés) után.

Autózár szervíz, sebességváltó javítás

Autózár szervíz, sebességváltó javítás

A tevékenységi körnek megfelelő javításokat, 30 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel, garanciával végezzük. Az alkatrészek beszerzése közvetlen gyári importőrökön keresztül történik, így lényegesen kedvezőbb árakat tudunk biztosítani a hazai márkaszervizekkel szemben. Az alkatrészek szállítása általában 3-6 munkanap. Bontott alkatrészek beépítése, tisztítás, bevizsgálás után. Javítási garanciális feltételek: a Vállalási Szabályzat szerint. Az alkatrészekre a gyártók és a kereskedők által meghatározott garanciális feltételek biztosítottak. A megrendeléskor átvett fődarabot (köszönet a külső tisztításért, meggyorsítja a munkafolyamatot) általában egy munkanapon belül megbontjuk, a hiba megállapítás után árajánlatot készítünk és feltétlenül konzultálunk a megrendelővel. Kérjük mindenkor adják meg a jármű pontos adatait és az észlelt hibákat.

Autózár, gyújtáskapcsolók

Autózár, gyújtáskapcsolók

Autózár nyitás non-stop, gyújtáskapcsoló javítás (meghibásodás, beletört kulcs esetén), sérülésmentes autónyitás, egyéb autózár és munkagépzár javítás, kulcskészítés zár alapján, autózár átalakítás, átprogramozás adott kulcshoz (kulcs elvesztés esetén), komputer újrakódolás, Az év minden napján 0-24-óráig állunk megrendelőink rendelkezésére, hétvégén és ünnepnapokon is!

Ford zár szervíz

Ford zár szervíz

Zárjavítás, kulcskészítés zár alapján. Szakműhelyünkben vállaljuk zárak, zárbetétek javítását, egységesítését, átprogramozását. Gépkocsi, motor gyújtáskapcsoló-, ajtózár-, tanksapka-zárbetétek javítását, kulcsra programozását, az elvesztett kulcsok pótlását zár alapján szinte minden autó- és motortípushoz! Ha Önnek Fordja van, és az autó elmúlt már 3-4 éves, tapasztalataink szerint jó eséllyel akadnak problémái a zárak működtetésével. Kevesen tudják, hogy ezek a problémák szakember által orvosolhatóak, és nem szükséges új zárakat illetve zárkészletet vásárolni súlyos összegekért. Sokéves tapasztalatunk van ezen a területen, szakműhelyünkben vállaljuk a Ford gyújtáskapcsolók, ajtózárak, tanksapka zárak javítását, felújítását, kulcskészítését a zár alapján.

Gépkocsi szervíz

Gépkocsi szervíz

Fő profilunk a személygépjármű, tehergépjármű, autóbusz javító műhelyek részére szükséges berendezések, garázsipari termékek kereskedelme, felszerelése. A gépjármű bontó-megsemmisítő műhelyek szárazra fektető berendezésekkel történő ellátása, a szükséges környezetvédelmi és technikai termékeinek forgalmazása, európai és magyar minősítéssel. A személy és tehergépjármű karosszéria és fényező műhelyek berendezéseinek kereskedelme, telepítése, karbantartása.

Mobil Autózár Szerviz

Mobil Autózár Szerviz

Helyszíni munkavégzés, bárhol az ország területén, igény szerint határainkon túl is (kiszállással Budapestről), gyújtáskapcsolók javítása, teljes zárgarnitúra mechanikus átkódolása, gépkocsi szakszerű nyitása, roncsolás nélkül, kulcskészítés zár ill. gyújtáskapcsoló alapján, normál és speciális kulcsok másolása, immobiliseres kulcsok másolása, feltanítása, immo-kódolás.

Tuti menü